• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020  

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020   

Τουλάχιστον 3 είναι τα κρούσματα του κορωνοϊού που έγιναν γνωστά χθες κι αφορούν το Νομό Καβάλας. Πρόκειται για 10χρονο αγόρι από τη Σερβία που έκανε τις διακοπές στη Θάσο κι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Νοσοκομείο, 85χρονο τρόφιμο του Κωνστάντειου γηροκομείου κι ένα αγνώστων λοιπών στοιχείων κρούσμα που περιλαμβάνεται στις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ. Κλιμάκιο του οποίου θα είναι σήμερα στο Κωνστάντειο προκειμένου να κάνει 80 τεστ σε ηλικιωμένους και προσωπικό. Το κρούσμα που ανακοινώθηκε χθες για την ΠΕ Καβάλας αφορά κάτοικο του Δ. Νέστου, ο οποίος εργάζεται στο Ν. Ξάνθης.

 

Σήμερα ή αύριο θα αναλάβουν εργασία στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Καβάλας οι ναυαγοσώστες. Αρκετός κόσμος χθες το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη, στη συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου των διαδηλώσεων. Στη συζήτηση στη Βουλή χθες μίλησε η Τάνια Ελευθεριάδου. Φωτιά σε οικόπεδο με ξύλα εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα στο Περιγιάλι. Μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου κλειστός ο κόμβος της Εγνατίας Οδού στον Άγιο Ανδρέα με πολλές πιθανότητες αυτός να ανοίξει στις 15 Ιουλίου.

 

Σε φάση υλοποίησης το έργο ελέγχου διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ. Χθες το Νοσοκομείο εντάχθηκε στη ρύθμιση των 100 δόσεων ως προς το χρέος του στη δημοτική επιχείρηση. Χρήστος Σπίρτζης- Κατερίνα Νοτοπούλου σήμερα και αύριο σε Καβάλα- Θάσο. Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Τα Επιμελητήρια της ΑΜΘ ζητούν να λειτουργήσουν τα σύνορα στη Νυμφαία Ροδόπης.

 

Οι Γιατροί του Κόσμου ήταν χθες στη δομή φιλοξενίας προσφύγων του Ασημακοπούλου κι έκαναν εμβόλια στα παιδιά. Από αύριο ως τη Δευτέρα εκδηλώσεις Ελευθερίων στη Χρυσούπολη. Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Περιφέρειας ΑΜΘ συγχαίρει μαθητές του 7ου Γυμνασίου που έλαβαν μέρος σε σχολικό διαγωνισμό.

 

Την απόκτηση του Στέλιου Χάλαρη ανακοίνωσε ο ΓΣΕ. Χωρίς ξένη παίκτρια στη νέα αγωνιστική περίοδο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης