• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Παράταση ως τον Μάη πρόκειται να πάρει το έργο στο Βερούλειο, το οποίο επρόκειτο να τελειώσει τον Μάρτιο. Η απόφαση χορήγησης παράτασης δεν πάρθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση για τεχνικούς λόγους. Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε τη μεταφορά χρημάτων σε κωδικό πληρωμής έκτακτου προσωπικού για να εισπράξουν τη μισθοδοσία τους οι εργαζόμενοι της προκήρυξης 3Κ. Λύθηκε το πρόβλημα παραχώρησης χώρου για πρόβες στο σύλλογο Ποντίων Νέας Καρβάλης- Λεύκης.

 

Διακοπή ρεύματος από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι σε οδούς Βενιζέλου- Ερυθρού Σταυρού, πλησίον του κόμβου Φαλήρου. Θετικός στην εξεύρεση λύσης για τα κτίρια του ΝΟΚ και του ΟΘΑΚ ο Υπουργός Ναυτιλίας. Την Τρίτη το μεσημέρι συνάντησε τους βουλευτές Παπαφιλίππου- Εμμανουηλίδη. Μάλλον στη διαδρομή που ακολουθεί η καμινάδα οφείλονται τα συχνά περιστατικά πυρκαγιάς σε κατάστημα εστίασης στην οδό Ερυθρού Σταυρού.Ένα ακόμη έγινε χθες το μεσημέρι, δεν κινδύνευσαν άνθρωποι.

 

Δεν οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του Όμηρου Κυριακίδη στο ψηφοδέλτιο της Δήμητρας Τσανάκα. Την Κυριακή το πρωί σε ξενοδοχείο της πόλης ανακοινώνει τους πρώτους υποψηφίους του ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Συναντήσεις με σωματεία εργαζομένων έκαναν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ποτόλιας και Βέρρος. 6 υποψήφιοι δήμαρχοι θα μιλήσουν αύριο σε ημερίδα για τα προβλήματα της συνοικίας της Παναγίας.

 

Σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε κτηνοτρόφος επειδή οι αγελάδες του κυκλοφορούσαν ελεύθερες στο Χαλκερό. Ομιλία του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στη Βουλή, στο νομοσχέδιο για τη συνταγματική αναθεώρηση. Ομόφωνα θετικό το τοπικό συμβούλιο για την τοποθέτηση τριών προτομών στο κέντρο της πόλης. Το πρωί του Σαββάτου κόβουν πίτα οι εργαζόμενοι στα λιπάσματα Καβάλας.

 

Στις Κρηνίδες και στην Καλαμίτσα οι εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας για την Καθαρά Δευτέρα. Την Τσικνοπέμπτη παρέλαση καρναβαλιών στη Χρυσούπολη. Βασιλόπιτα κόβει το απόγευμα στο χώρο της ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

 

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος από τον Έβρο στο ματς του ΑΟΚ με τον Ορφέα Ξάνθης. Κρίσιμο το αυριανό ματς της Ένωσης με την Καστοριά.

 

Διαβάστε επίσης