• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Επτά κρούσματα κορωνοϊού μέσα σε δύο ημέρες κατέγραψε χθες και προχθές ο Ν. Καβάλας. Ο κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση είναι ορατός κι έτσι οι αρμόδιοι επιμένουν και να προειδοποιούν και να ζητούν αυστηρή τήρηση των μέτρων. Τουλάχιστον 5 είναι τα έως τώρα κρούσματα στο ίδιο χωριό της ΔΕ Ελευθερών. Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3 κρούσματα στη Θάσο. 10 έως 15 υπολογίζονται οι μαθητές σχολείων του Νομού Καβάλας που δεν προσέρχονται στο μάθημα επειδή οι γονείς τους δεν συμφωνούν με την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

 

Συνεχίζεται το πρωί το «πλούσιο» πρόγραμμα συναντήσεων στην πόλη της επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Αντωνίου. Η κ. Αντωνίου ενημερώνεται κι υπόσχεται βοήθεια προκειμένου αιτήματα των τοπικών φορέων να ικανοποιηθούν. Οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά χθες το απόγευμα όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού πάνω από την Μπάτη. Τέλος Νοέμβρη θα μάθουμε την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΚ για το 2021. Μία ακόμη σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ανακοίνωσε η Α.Δ. Καβάλας.

 

Ικανοποιητική συμμετοχή στις χθεσινές απεργιακές συγκεντρώσεις δημοσίων υπαλλήλων στο Νοσοκομείο και στην πλατεία Καπνεργάτη. Πρόστιμο 40.000 ευρώ στο Δήμο Νέστου για τη διαχείριση των απορριμμάτων του. Παραιτήθηκε ο Στέργιος Κεχαγιάς από τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη του Δήμου Παγγαίου. Και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών ασκεί κριτική στο πρόγραμμα μη επιστρεπτέας προκαταβολής της Περιφέρειας ΑΜΘ. Το πρόγραμμα δεν αλλάζει, προέβλεψε χθες ο περιφερειακός σύμβουλος Αλέξης Πολίτης.

 

Την Κυριακή και στην Καβάλα εκδηλώσεις για την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα. Το παράρτημα Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου έκαναν δωρεά ειδών ατομικής προστασίας στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Παιδόπολη. Με περιπολικό, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου, μεταφέρθηκε χθες στο ΚΥ Χρυσούπολης ηλικιωμένος άνδρας που τελικά έχασε τη ζωή του εξ αιτίας προβλήματος με την υγεία του.

 

Χωρίς φιλικό το Σαββατοκύριακο ο ΑΟΚ. Εντός έδρας με τη Δάφνη παίζει αύριο ο ΓΣΕ. Στο Ναύπλιο δοκιμάζεται η Ένωση.

Διαβάστε επίσης