• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Ανακοινώθηκαν χθες το απόγευμα τα μέτρα του τοπικού «λοκ ντάουν» για την ΠΕ Καβάλας, τα οποία ισχύουν από σήμερα το πρωί. Αφορούν τις μετακινήσεις από τη 1 το βράδυ και μετά και την απαγόρευση μετάδοσης μουσικής στην εστίαση. Και χθες η ΠΕ Καβάλας ήταν πρώτη σε κρούσματα στην ΑΜΘ. Μείωση των ασθενών με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο.

 

Παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο πλαίσιο διαμαρτυρίας τους προς τη διοίκηση του Δήμου απείχαν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας. Νέο περιστατικό ηλεκτρονικής απάτης, συμπολίτης έχασε από τον τραπεζικό του λογαριασμό ποσό 1.700 ευρώ. Ξεκίνησε χθες, συνεχίζεται τη Δευτέρα στο Μονομελές η δίκη για την κατάρρευση της γέφυρας. Κατηγορούμενη η Ευαγγελία Δρακονάκη και ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Ναι στην αξιολόγηση, όχι στην κατηγοριοποίηση των σχολείων είπε η συνέλευση της ΕΛΜΕ Καβάλας.

 

Να λυθεί το πρόβλημα καθυστέρησης απόδοσης σύνταξης σε αγρότες και εργάτες γης, ζητά με ερώτηση του ο Μακάριος Λαζαρίδης. Τέσσερα ή πέντε την ημέρα θα είναι τα χειμερινά δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου εκτιμά ο Γιάννης Πασχαλίδης. Συνάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον πρόεδρο στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ. Ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος ο Μιχάλης Αμοιρίδης. Επανέρχεται ο γιατρός μία φορά την εβδομάδα στον Κεχρόκαμπο.

 

Εκλογές προγραμματίζει και ο συνοικιακός σύλλογος της Χωράφας. Η Δημωφέλεια φιλοξένησε εκπροσώπους φορέων του προγράμματος Erasmus. Η Σταυρούλα Γκουλούση νέα πρόεδρος στο σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Το απόγευμα στην παραλία πικετοφορία από την Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας. Σταθμοί ηλεκτρικής φόρτισης οχημάτων στο Δήμο Παγγαίου.

 

Ούτε χθες πληροφορήθηκε ο ΑΟΚ το πότε θα απασχολήσουν τη δικαιοσύνη οι προσφυγές του κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ. Στην Καβάλα το πρώτο κύπελλο κανόε καγιάκ 2021.

 

Διαβάστε επίσης