ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Μια ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα, κάτοικος Καβάλας, εξαπατήθηκε χθες καθώς πίστεψε ότι η κόρη της ήταν θύμα τροχαίου στη Θεσσαλονίκη. Οι άγνωστοι δράστες της πήραν 500 ευρώ και χρυσαφικά. Αυτά η γυναίκα άφησε σε σακούλα, δίπλα στον κάδο που είναι έξω από το σπίτι της! Στο 100 χθες από το πρωί καταγγέλθηκαν 20 περίπου απόπειρες εξαπάτησης μέσω τηλεφώνου. Χθες το πρωί στο Σταυρό Αμυγδαλεώνα εξετράπη της πορείας του όχημα που μετέφερε μετανάστες με έναν από αυτούς νεκρό και 3 ελαφρά τραυματίες.

 

Τον Φεβρουάριο θα δημοπρατηθεί από το Δήμο Καβάλας το έργο μετατόπισης του τοιχίου της αυλής του παλιού Νοσοκομείου, είναι αμφίβολο αν το έργο προλάβει να ολοκληρωθεί το προσεχές Καλοκαίρι. Δύο ιδιώτες γιατροί που εργάζονται στο Ν. Καβάλας καταδικάστηκαν στο Μονομελές επειδή ταλαιπώρησαν ασθενή. Μαθητές από πολλά σχολεία της πόλης θα είναι το πρωί στην κεντρική πλατεία σε εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες που οργανώνουν διευθύνσεις εκπαίδευσης και Ιερά Μητρόπολη. Επιμένουν οι εκπαιδευτικοί του Νομού Καβάλας για την κατάργηση του άρθρου νέου νόμου που εξισώνει τα πτυχία των κολλεγίων με αυτά των πανεπιστημίων.

 

Πρόταση για 3 ακόμη ειδικούς μηχανισμούς διευκόλυνσης ΑμΕΑ στις παραλίες του θα υποβάλλει ο Δήμος Καβάλας. Αυτοί θα μπουν στη Νέα Καρβάλη, τη Ραψάνη και τις Γλάστρες στο Παληό. Βασιλόπιτα κόβει την Κυριακή το απόγευμα στο Marine η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής. Ξεκινούν το απόγευμα στη Νέα Καρβάλη οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για την αυριανή γιορτή του Αγίου Γρηγορίου.

 

Αύριο το απόγευμα στη Νέα Καρβάλη εκδήλωση μουσικής τζαζ που οργανώνει ο Όμιλος Προβληματισμού «Καβάλα Μπροστά». Σάββατο απόγευμα στο Εσπέρια η βασιλόπιτα του συνοικιακού συλλόγου Αγίας Παρασκευής. Την Κυριακή το πρωί στον Αμυγδαλεώνα εκδήλωση για την άφιξη ελλήνων προσφύγων στην περιοχή, αμέσως μετά τη Μικρασιατική καταστροφή.

 

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΑΟΚ για το αυριανό ματς στη Βέροια. Στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη και ο Σκαθαρούδης. Αύριο αγωνίζεται και ο Κεραυνός Πέρνης.

Διαβάστε επίσης