• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Σταθερή ήταν και χθες η κατάσταση σε όλο το Ν. Καβάλας από πλευράς κρουσμάτων κορωνοϊού. 16 νέα περιστατικά ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, τα 3 στη Θάσο. 4 από τα χθεσινά κρούσματα αναφέρονται ως μεταλλαγμένα. 23 συνολικά οι νοσηλευόμενοι στο Νοσοκομείο. Πιθανή αναστολή λειτουργίας μαθημάτων σε τμήματα νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου στην Καβάλα. Αναστολή μαθημάτων σε ένα ακόμη τμήμα του Γυμνασίου της Νέας Περάμου. 5 νέα περιστατικά εντοπίστηκαν στην Εξοχή, κανένα νέο περιστατικό στα ράπιντ τεστ της Λυδίας.

 

Νέα άδεια κατεδάφισης της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης. Για τον Μάη μετέθεσε το ΤΑΙΠΕΔ τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της Αλάνας. Έκκληση της Ένωσης Γονέων ενίσχυσης οικογένειας μαθήτριας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μεγάλη επένδυση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος ανακοίνωσε για την Καβάλα η Ενεργειακή Αιγαίου. Μέσα Μαρτίου η λίστα των τελικών υποψηφίων για την υπόγεια αποθήκη φυσικού αερίου Ν. Καβάλα. Δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος βουλευτής Καβάλας ο Υφυπουργός Κώστας Φραγκογιάννης.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε επιτροπή της Βουλής για νομοσχέδιο αρμοδιότητας του. Ανακοίνωση απάντηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην ΟΝΝΕΔ Καβάλας. Υπογράφηκε η σύμβαση με τον εργολάβο σε έργο του Δήμου Καβάλας για την αντικατάσταση πυροσβεστικών κρουνών. Δύο περιστατικά διακίνησης παράνομων μεταναστών στο Ν. Καβάλας. Το μεσημέρι και αργά το βράδυ στο λιμάνι τα πλοία Μύκονος και Superferry II στα πρώτα τους δρομολόγια μετά τη λήξη της διήμερης απεργίας της ΠΝΟ.

 

Μέχρι 15 Μαρτίου η ΠΕ Καβάλας δέχεται αιτήματα συλλόγων για συνδιοργάνωση εκδηλώσεων. Κατατέθηκε στην Εισαγγελία Καβάλας εξώδικο γονέων Θάσου με το οποίο ζητούν να κλείσουν τα σχολεία στο νησί.

 

Ανεπαρκής κρίνεται η ανακοίνωση απάντηση στον ΑΟΚ του Επιμελητηρίου. Ράπιντ τεστ παρέδωσε ο Δήμος Παγγαίου στον ΜΑ Ορφανίου. Εντός των ημερών επανέρχονται στις προπονήσεις ΓΣΕ και Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης