• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Τα μέτρα του επιπέδου 3 στην πρόληψη του κορωνοϊού ισχύουν από σήμερα στο χερσαίο τμήμα του Νομού Καβάλας. Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους ενώ απαγορεύεται η κυκλοφορία χωρίς σημαντικό λόγο από τις 12.30 το βράδυ έως τις 5 το πρωί. Η ανακοίνωση έγινε αρκετά αιφνιδιαστικά χθες το απόγευμα από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. 19 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για την ΠΕ Καβάλας και 18 κρούσματα εντόπισε στα τεστ του το Νοσοκομείο. Αναστολή λειτουργίας 3 τμημάτων στο ΕΠΑΛ Χρυσούπολης και στο ΓΕΛ Ελευθερούπολης. Έως και τις 9 Νοέμβρη κλειστό το πρώην ΤΕΒΕ Καβάλας.

 

Μετά τον Μάρτιο η ηλεκτρονική διαδικασία για την πώληση της Αλάνας στη Νέα Ηρακλείτσα. Θανάσιμος τραυματισμός σε τροχαίο του Γιώργου Θωμά, πρώην αντιδημάρχου Δήμου Παγγαίου. Ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Αχιλλέας Γερόπουλος νέος πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων των φορέων του Ν. Καβάλας. Κλειστή η αγορά της Καβάλας την Κυριακή. Από την Κυριακή η νέα δρομολογιακή περίοδος στην ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Θάσο και 2 δρομολόγια την ημέρα στη γραμμή του Πρίνου.

 

Δεν θα γίνει την Κυριακή η πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία. Δηλώσεις του Κώστα Αντωνιάδη υπέρ του μέτρου της μη επιστρεπτέας προκαταβολής στην ΑΜΘ. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για το ίδιο πρόγραμμα. Την ερχόμενη εβδομάδα διανομή τροφίμων από το Δήμο Καβάλας για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας.

 

Το προσεχές Σάββατο η πρεμιέρα της παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ «Γυάλινος Κόσμος». Προς αναβολή οι εκδηλώσεις του ανανεωμένου φεστιβάλ Παπαϊωάννου «CosmoClassical». Η τοπική επιχείρηση Akro Nail Room έκανε δωρεά 300 ευρώ στο σύλλογο εθελοντών κατά του καρκίνου.

 

Κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ17 του ΑΟΚ. Αναβάλλεται η έναρξη του πρωταθλήματος της FL. Αναστολή αγώνων για 15 μέρες από την ΕΠΣ Καβάλας. Δεν θα παίξει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης