ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Κομοτηνή σύσκεψη στελεχών του Κινήματος Αλλαγής από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη. Από αυτήν προέκυψε ότι ο Γιώργος Πετρίδης και ο Φώτης Καραλίδης δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι περιφερειάρχες. «Ανοιχτό» το θέμα του Γιώργου Πεταλωτή, πιθανοί επικεφαλής του ψηφοδελτίου οι Σιμιτσής- Ντόλιος. Στο τέλος του μήνα η οριστική απόφαση.

 

Με τη συμμετοχή τοπικών φορέων και ξενοδόχων έγινε το μεσημέρι στο Λούσυ ειδική σύσκεψη που διοργάνωσε η διοίκηση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Αναβολή για το Μάρτιο έλαβε δίκη με 69 κατηγορούμενους- πρώην απολυμένους της ΒΦΛ. Αφορά γεγονότα στην πύλη του εργοστασίου τον Ιούνιο του 2016. Μέσω Σκουρλέτη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας συναντούν τον Υπουργό Εσωτερικών για την τροπολογία για τα δίμηνα του Δήμου Παγγαίου. Ασφαλιστικό συνέδριο θα γίνει στην Καβάλα τον Νοέμβρη. Φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή σε διαρρήκτη που στόχευσε την κατοικία γείτονα του σε χωριό του Νέστου.

 

Τη Δευτέρα το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Μέσω του ΕΣΠΑ ο Δήμος Καβάλας θα εκπονήσει μελέτη σχετική με τις καπναποθήκες στην πόλη. Νέα γενική διευθύντρια στην Ενεργειακή. Στις 11 το πρωί της Δευτέρας με συνέντευξη τύπου ο Θόδωρος Μουριάδης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για το Δήμο Καβάλας. Έργα μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων επιδιώκει η ΔΕΥΑΚ. Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συνάντησε ο διευθυντής της Αναπτυξιακής Καβάλας Μιχάλης Σκορδάς. Η υφυπουργός Εσωτερικών Κατερίνα Νοτοπούλου θα επισκεφθεί το απόγευμα, πριν εγκαινιάσει την ΚαβάλαExpo, τη Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη. Προς υπογραφή και δημοσίευση στο ΦΕΚ το χωροταξικό της Περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Την Κυριακή η γιορτή της Κτηνοτροφίας στον Πλαταμώνα. Στις 8 το απόγευμα παρουσιάζεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο του Γρηγόρη Αζαριάδη. Από τη Δευτέρα και για έναν μήνα έκθεση ζωγραφικής με έργα του Γρηγόρη Αζαριάδη στη Δ. Καπναποθήκη.

 

Εκτός αποστολής για το ματς με τον Κεραυνό Πέρνης ο τραυματίας Γιατσβίνοβιτς. Η διοίκηση του ΑΟΚ ήταν χθες στο εργοστάσιο των λιπασμάτων. Ναυάγησε η μεταγραφή του Τσίλογλου στον Αετό Ορφανού. Αρχίζει αύριο το πρωτάθλημα της Α2 στο μπάσκετ και η Energean Kavala BC αγωνίζεται εκτός έδρας με το Μαρούσι.

 

 

Διαβάστε επίσης