• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία πρόλαβε χθες το μεσημέρι πυρκαγιά στο ύψωμα «Βασιλάκη», στην «καρδιά» του περιαστικού δάσους. Ξεκίνησε από άγνωστη αιτία, δίπλα σε κατοικία. Καταστράφηκε ολοσχερώς επιβατικό αυτοκίνητο, κάηκαν ξύλα που προορίζονταν για τζάκι ενώ προκλήθηκαν περιορισμένες υλικές ζημιές στην κατοικία. Στο περιστατικό ενεπλάκησαν 6 οχήματα με 10 άνδρες. Στο σημείο έσπευσε υδροφόρα του Δήμου Καβάλας. Η προανάκριση γίνεται από το αρμόδιο τμήμα της υπηρεσίας.

 

2 μόνο κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.30 περίπου τεστ, όλα αρνητικά στο Νοσοκομείο. Αναβλήθηκε συνάντηση μοτοσικλετιστών που θα γίνονταν το προσεχές διάστημα στη Νέα Καρβάλη. Τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού τηρήθηκαν στις εκκλησίες στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τη γιορτή της Μεταμόρφωσης. Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας ανακοίνωσε ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο από το κρέας.

 

Αύριο βράδυ στο κεντρικό λιμάνι το έκτακτο δρομολόγιο του «Νήσος Σάμος» προς τα νησιά του Β. Αιγαίου. Η αεροπορική εταιρία Eurowings συνδέει και τον Αύγουστο την Καβάλα με διάφορες πόλεις της Γερμανίας. Αραιά και που Τούρκοι τουρίστες στην Καβάλα, οι Ρουμάνοι περισσότεροι των Βούλγαρων στη Θάσο. Τηλεφωνική επικοινωνία του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Ιταλό ομόλογο του. Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει τις δομές σίτισης του Δ. Νέστου. Η ΠΕ Καβάλας άρχισε να καθαρίζει τα ρέματα σε όλη την περιοχή ευθύνης της. Διαμαρτυρία συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας για τα αναδρομικά που δεν θα πληρωθούν στο σύνολο τους.

 

Διευθετύθηκε πρόβλημα εργαζόμενου ΑμΕΑ στην Εργοανάπτυξη, ο σύλλογος ΑμΕΑ Καβάλας ευχαριστεί Μέτιο- Γρανά- Σιμιτσή. Ο Δήμος Καβάλας υπενθυμίζει ότι όλα τα ζώα συντροφιάς πρέπει να έχουν ηλεκτρονική σήμανση. Την Κυριακή το βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ «Φυλλάδα του Μεγαλέξανδρου».

 

Ακόμη και σήμερα είναι πιθανή η ανακοίνωση του νέου προπονητή του ΑΟΚ. 17 ή 24 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία η Ένωση. Αντιπροσωπεία της ομάδας Πάνθηρες επισκέφθηκε το Δημαρχείο, δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Θόδωρου Μουριάδη για την άνοδο στην Α2 του μπάσκετ.

 

 

Διαβάστε επίσης