• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Τρεις ακόμη θανάτους λόγω κορωνοϊού μετρά από χθες το Νοσοκομείο Καβάλας. Πρόκειται για 51 ετών διοικητική υπάλληλο του ιδρύματος και δύο ηλικιωμένους, προερχόμενους από δομές φιλοξενίας. 34 τα κρούσματα που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για το Ν. Καβάλας, στους 94 οι ασθενείς της κλινικής Covid. «Περιμέναμε και περιμένουμε μια ακόμη σημαντικότερη εκτόνωση της κατάστασης» δήλωσε ο διοικητής Ντίνος Κλειτσιώτης.

Συνεχίζονται μέχρι και τον Ιανουάριο οι μετρήσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από φορητό σταθμό, επεκτείνονται και στην περιοχή του Περιγιαλίου. Αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε παρεμβάσεις συντήρησης στην κατοικία του Στρατηγού στην Παναγία. Μέχρι το μεσημέρι συνεχίζεται η κακοκαιρία και οι βροχές σε όλο το Νομό Καβάλας. Μετά τις γιορτές αρχίζει το έργο κατασκευής δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ στην Κηπούπολη και σε άλλες δυτικές περιοχές της Καβάλας. Αισιοδοξία τοπικών παραγόντων ότι θα υπάρξει επενδυτικό ενδιαφέρον για το παλιό Νοσοκομείο.

Ομιλία στη Βουλή του Μακάριου Λαζαρίδη, έγινε δεκτό αίτημα του να μην μειωθούν οι προσλήψεις ατόμων από οικογένειες πολυτέκνων. Απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βορίδη σε ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου. Δύο συλλήψεις για υπόθεση κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, εξιχνίαση μιας ακόμη ηλεκτρονικής απάτης. Συμμετοχή του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου στο πρόγραμμα Γαλάζιων Σημαιών. Νέα ανακοίνωση- απάντηση στο Δήμαρχο γονέων κηδεμόνων του Γυμνασίου Λυκείου Κρηνίδων για το απαραίτητο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του σχολικού κτιρίου.

Διέκοψε τη λειτουργία του λόγω συνένωσης με τον ΕΦΚΑ το γραφείο του ΤΣΕΜΔΕ στην Καβάλα. 19 αιτήματα συλλόγων παραχώρησης χώρων σε γυμνάσια λύκεια της Καβάλας έκανε δεκτά η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Να υποβληθούν σε rapid τεστ από τον ΕΟΔΥ ζητούν οι δημόσιοι υπάλληλοι του Ν. Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης