• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

Στη δικαιοσύνη πρόκειται να προσφύγει η Δημωφέλεια κατά της ΒΦΛ,  διεκδικώντας έκταση μεγαλύτερη των 300 στρεμμάτων πλησίον του εργοστασίου της Νέας Καρβάλης. Η δημοτική επιχείρηση θα αμφισβητήσει απαλλοτρίωση της δεκαετίας του ’60, ερευνώντας το αν αυτή έγινε σωστά και αν υπήρξε αποζημίωση του Δήμου Καβάλας. Με χθεσινή απόφαση της προέδρου Αναστασίας Ιωσηφίδου ανατέθηκε σε συμπολίτη δικηγόρο να ερευνήσει την υπόθεση καταθέτοντας τη σχετική αγωγή.

 

Την Τρίτη θα λειτουργήσει το νηπιαγωγείο Ακροβουνίου αφού σε αυτό υπάρχει πρόβλημα ποντικιών! Στη διάθεση κοινού και συλλόγων είναι από σήμερα το κολυμβητήριο. Διαμαρτυρία εργαζόμενων του Δήμου Παγγαίου για επεισόδιο σε βάρος συναδέλφου τους. Διακοπή νερού το πρωί στις Κρηνίδες. Αύριο στο Παληό. Προς κατεδάφιση η κατοικία στην αρχή της οδού 7ης Μεραρχίας, η οποία κάηκε το Πάσχα του 2018. 4 ξερά και επικίνδυνα πεύκα θα κοπούν μπροστά από το αρχαιολογικό μουσείο της Θάσου.

 

Συντονισμένες προσπάθειες βουλευτών και τοπικής αυτοδιοίκησης για να στηριχθεί και να μην κλείσει το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες. Επικίνδυνο το κουβούκλιο της στάσης μπροστά από το ΚΑΠΗ των Ποταμουδίων. Περισσότεροι είναι φέτος οι μαθητές του ΕΠΑΛ Θάσου. Κοινές υποτροφίες της Ενεργειακής Αιγαίου και του ιδρύματος Μποδοσάκη. Στο λιμάνι τα πρώτα μπάνερ για τα γενέθλια του ΟΛΚ. Αύριο ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης θα συναντήσει τους εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών.

 

Συναντήθηκαν χθες το απόγευμα εκπρόσωποι από τους 11 συνοικιακούς συλλόγους της πόλης. Αρχίζει το απόγευμα στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας διεθνές επιστημονικό συνέδριο. Συνέντευξη τύπου θα δοθεί το μεσημέρι στο Δημαρχείο για να προβληθεί εκδήλωση μνήμης που θα γίνει στην παραλία το Σάββατο το απόγευμα.

 

Συμφωνία με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Άγγελο Χαντί ανακοίνωσε χθες ο ΑΟΚ. Σε φιλικό ματς που έγινε στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ νίκησε το ΓΣΕ με σκορ 82-59. Το Σάββατο στην Ελευθερούπολη το ματς κυπέλλου του Αετού Οφρυνίου με τον Θεσπρωτό.

 

Διαβάστε επίσης