ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Όλα τα θέματα της ΔΕΥΑΚ, πρωτίστως τα εργασιακά, απασχόλησαν τους συμμετέχοντες σε συνάντηση που έγινε χθες στο γραφείο της Δημάρχου. Εκτός από τη Δήμητρα Τσανάκα στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ και ο πρόεδρος του σωματείου. Δρομολογήθηκαν άμεσες παρεμβάσεις στο βιολογικό της Άσπρης Άμμου, μελετώνται οι επόμενες ενώ άρχισε ο καθαρισμός του αγωγού που διαχέει το επεξεργασμένο λύμα στη θάλασσα. Σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ στο βιολογικό του Δάτου. Ενημερώθηκε η Διεύθυνση Υγείας για τη μείωση των νιτρικών στο νερό του Ζυγού.

 

Πρόστιμο 4.000 ευρώ επέβαλε ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος σε εταιρία μαρμάρου στη Θάσο για παραβίαση των εγκεκριμένων περιβαλλοντικών όρων. Στο Διοικητήριο θα βρίσκεται το γραφείο του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, από χθες αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης. 8 μήνες με αναστολή από το Μονομελές στη γυναίκα, από την αμέλεια της οποίας εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε κατοικία στο Βύρωνα. Η φωτιά κατέστρεψε το σπίτι, το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάη του 2015. Την πρώτη απόφαση για την ενοικίαση του Όσκαρ από το Δήμο Καβάλας έλαβε χθες το απόγευμα στη συνεδρίαση του το τοπικό συμβούλιο.

 

Σύσκεψη για θέματα καταναλωτών στο γραφείο του Θόδωρου Μαρκόπουλου. Τη Δήμαρχο συναντά το μεσημέρι η διοίκηση του σωματείου των καφεζυθοπωλών. Στην Καβάλα την Τρίτη ο Φώτης Κουρμούζης, γενικός γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους. Εξιχνιάστηκαν 4 διαρρήξεις επιχειρήσεων που έγιναν τις προηγούμενες μέρες σε Χαλκερό- Πετροπηγή- Νέα Καρβάλη. Νέα διοίκηση για το σωματείο δημοτικών υπαλλήλων. 70 μονάδες αίματος συγκέντρωσε η χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία δημοσίων υπαλλήλων. Την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συνάντησε στην τουριστική έκθεση της Μόσχας η Αναστασία Ιωσηφίδου.

 

Την Κυριακή γενική συνέλευση του συλλόγου κατοίκων Ποταμουδίων. Την Κυριακή η Μαθηματική Εταιρία βραβεύει μαθητές που ξεχώρισαν σε διαγωνισμούς μαθηματικών. Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Δημήτρη Φλαμούρη.

 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με τον Ορφέα Ξάνθης. 9 αγωνιστικές έμειναν για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Ένωσης, με δυσκολότερα ματς τα εκτός έδρας σε Αγρίνιο και Σέρρες.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης