• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

Η γενική συνέλευση του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης έλαβε ομόφωνη απόφαση. Διαφωνεί με την απορρόφηση του ΔΙΠΑΕ Καβάλας από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Το κείμενο δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, είναι το πρώτο αντίθετο σε ένα σχέδιο που δυστυχώς είναι οριστικό. Πανηγυρική η ανακοίνωση του βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό που το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο απορροφώντας τα τμήματα της Καβάλας και της Δράμας γίνεται το τρίτο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας.

 

Ανησυχούν οι κάτοικοι της Νέας Καρβάλης, μέσα σε διάστημα ενός περίπου μήνα σημειώθηκε μία διάρρηξη κατοικίας και μία απόπειρα. Συνάντηση υπηρεσιακών παραγόντων έγινε χθες, προετοιμασία της συνεδρίασης του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας που θα γίνει στο Διοικητήριο 9 Νοέμβρη. Εντός των ημερών αποχωρούν από το Ν. Καβάλας τα εναέρια μέσα που στάθμευαν στο αεροδρόμιο σε όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. Και ο δικηγόρος Χάρης Δαλκίτζης εκλέγεται περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας. Ήταν υποψήφιος με τον Χριστόδουλο Τοψίδη. Στο τέλος του μήνα τα νεότερα για το αν διατηρηθεί ή καταργηθεί η Δημωφέλεια.

 

Η γενική συνέλευση της Αναπτυξιακής Καβάλας προχθές ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Σε βλάβη υπογείου καλωδίου στην οδό Κασσάνδρου οφείλεται η διακοπή ρεύματος το βράδυ της Τρίτης. Νέα διακοπή ρεύματος λόγω βλάβης χθες το μεσημέρι στο κέντρο. Τα κολονάκια δεν λύνουν το πρόβλημα των παράνομων σταθμεύσεων στο Νοσοκομείο, οδηγοί ήδη παρκάρουν δίπλα σε αυτά. Μάλλον σήμερα συνάντηση για τις σταθμεύσεις στο Νοσοκομείο, θα γίνει στην Πυροσβεστική. Δύο τουλάχιστον επιπλέον πλοία το Καλοκαίρι στα δρομολόγια της Κεραμωτής. Με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας Νίκο Παπαθανάση συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Πολιτικό γραφείο στην οδό Δοϊράνης θα λειτουργήσει η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη.

 

Συνάντηση με το Δήμαρχο είχαν χθες μέλη του συνδέσμου Ελληνογερμανικής συνεργασίας. Συνεχίζονται το πρωί για μαθητές, τις Κυριακές για το ευρύ κοινό οι παραστάσεις του έργου «Συρανό» παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ. Κατάμεστη από κόσμο ήταν η αίθουσα της Δ. Βιβλιοθήκης στη χθεσινή εκδήλωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης με θέμα Ναρκωτικά και Εξαρτήσεις. Την Τρίτη το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Ταρασίας Γεωργιάδου.

 

Ο ΑΟΚ λειτουργεί καλύτερα κι από ομάδες της SL2, δήλωσε χθες στην Πρωινή ο Τιμόθεος Καβάκας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης