ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Κανονικά θα γίνουν την προσεχή Δευτέρα -από το πρωί ως το μεσημέρι-  οι 5 διαγωνισμοί του ΟΛΚ για την εκμίσθωση των ισάριθμων καταστημάτων στα κτίρια του ΝΟΚ και του ΟΘΑΚ. Το ενδιαφέρον των ιδιωτών δεν είναι μεγάλο, οι υφιστάμενοι επαγγελματίες και λόγω των όρων της προκήρυξης φαίνεται να έχουν προβάδισμα στη διαδικασία. Παράλληλα υπάρχει και η πολιτική διάσταση του θέματος, η οποία θα παρουσιάσει συνέχεια αύριο στη Βουλή, στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

 

Με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ ανανεώθηκε για 3 ακόμη χρόνια η θητεία του Θοδωρή Γκόνη. Ξανάρχισαν χθες οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, θα γίνονται κάθε μέρα ως το τέλος του μήνα. Το απόγευμα μιλά σε εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Πτώση της θερμοκρασίας από το Σάββατο στο Νομό Καβάλας, με τις έως τώρα προβλέψεις υπάρχει χιονόπτωση και στα πεδινά την ίδια μέρα.

 

Γενική συνέλευση έκαναν χθες οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ. Κλειστά σήμερα τα νηπιαγωγεία στη Νέα Πέραμο λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος σε όλο το χωριό. Νεκρός 38χρονος ερασιτέχνης ψαράς χθες στο Νέστο, κινδύνευσε ο φίλος του. Τη Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη προεκλογική εκδήλωση του Βαγγέλη Τσομπανόπουλου. Απερχόμενος και νέος αστυνομικός διευθυντής Καβάλας επισκέπτονται το μεσημέρι τον Θόδωρο Μαρκόπουλο. Με δηλώσεις του στην Πρωινή ο Νικήτας Κακλαμάνης επιβεβαιώνει τη στήριξη της ΝΔ στη Δήμητρα Τσανάκα. Ζητά να παραιτηθούν οι κομματικοί αξιωματούχοι που στηρίζουν Τοψίδη.

 

Και στο Νομό Καβάλας έρευνα για τα θαλασσοπούλια. Αποκριάτικο χορό πραγματοποιεί το Σάββατο ο σύλλογος Τριτέκνων. Την Κυριακή ο χορός της Θρακικής. Από τις αρχές Μαρτίου και δεύτερο ιατρείο λογοθεραπείας στο Νοσοκομείο.

 

Χωρίς τον τιμωρημένο Γαβριηλίδη ο ΑΟΚ παίζει την Κυριακή με το Κόσμιο. Το Σάββατο η αναμέτρηση του Αετού Οφρυνίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Αλλάζει προπονητή ο Άρης Αβάτου, ο οποίος την Κυριακή υποδέχεται το Νέστο.

 

 

Διαβάστε επίσης