• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν χθες βράδυ από την παρατεταμένη και έντονη βροχή. Τα προβλήματα αφορούν κυρίως την περιοχή του Κοκκινοχώματος. Πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις που βρίσκονται στην είσοδο του χωριού. Σπίτι πλημμύρισε και στο Πολύστυλο. Διακοπές ρεύματος σε δημοτικές ενότητες του Δήμου Παγγαίου ενώ λόγω σπασίματος του αγωγού υπάρχει διακοπή νερού στο χωριό των Φιλίππων. Η ΕΜΥ προβλέπει ότι οι βροχές στο Ν. Καβάλας θα συνεχιστούν.

 

Χθες βράδυ υπήρξε έκτακτη ανακοίνωση για την εξαφάνιση 72χρονης στην πόλη της Καβάλας. Έργα 17 εκ ευρώ προτείνει για τη νέα χρονιά το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Καβάλας. Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου υπέρ της δημιουργίας μονάδας αιμοκάθαρσης στο ΚΥ Πρίνου. Η Αρχαιολογική υπηρεσία Καβάλας θα εκπονήσει μελέτη για την κατάσταση των βράχων επί των οποίων στηρίζονται οι Καμάρες. Θα επακολουθήσει σχετικό έργο. Συγκροτείται σε σώμα το μεσημέρι η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Χθες η διοίκηση της Ομοσπονδίας είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Νέστου.

 

Μέχρι τον Μάρτιο συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Γαληψού της Εγνατίας οδού. Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής πολιτών Θάσου για το έργο στο Υψάριο. Νέο ωράριο για τη διεύθυνση Μεταφορών της ΠΕ Καβάλας, θα λειτουργεί κάθε μέρα έως τις 3 το μεσημέρι. Φέτος οι αγρότες του Νέστου δεν έβαλαν φωτιά στα χωράφια τους. Από την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει το δρομολόγιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για την εξυπηρέτηση καταναλωτών στη λαϊκή των Κρηνίδων.

 

Μαθήτρια του 6ου Γυμνασίου σχεδίασε το σήμα του επόμενου προγράμματος Erasmus. Σήμερα το πρωί, μετά τις εκδηλώσεις για τη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων, εγκαινιάζεται στη Στρατιωτική Λέσχη έκθεση ζωγραφικής με έργα του Ρωμύλου Βαρβέρη. 12 Γάλλοι τουριστικοί πράκτορες επισκέφθηκαν πρόσφατα την Καβάλα.

 

Νίκη του ΓΣΕ επί του Αμύντα χθες σε εξ αναβολής ματς της Α2. Από την Έδεσσα ο διαιτητής του ματς του ΑΟΚ στη Ρόδο.

Διαβάστε επίσης