• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

Με δημόσια παρέμβαση του ο αντιδήμαρχος Λεωνίδας Παππάς ζητά να ληφθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προκειμένου εργαζόμενοι- κάτοικοι Καβάλας να μην πληρώνουν τα νέα μετωπικά διόδια στον κόμβο της Άσπρης Άμμου. Η λειτουργία των οποίων αναμένεται τον Σεπτέμβρη. Ο κ. Παππάς ζητά να γίνει ότι και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, να απαλλαγούν της υποχρέωσης εργαζόμενοι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών κοντά στα διόδια. Αυτό- σημειώνει- εξασφαλίζεται μόνο με νομοθετική ρύθμιση, η οποία ζητά να δρομολογηθεί άμεσα. Σημειώνουμε ότι όταν λειτουργήσουν τα καινούργια μετωπικά διόδια το χρηματικό ποσό που θα πληρώνουν οι οδηγοί θα είναι 1 ευρώ.

Στη Θάσο και στο Δήμο Παγγαίου τα σημαντικότερα προβλήματα από τη χθεσινή κακοκαιρία. Για τον ίδιο λόγο στάλθηκε νωρίτερα χθες μήνυμα από το 112, υπήρξε και προειδοποίηση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο.

Κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών και Υγείας οριστικοποιεί δωρεά μηχανημάτων αξίας 80.000 ευρώ από το ίδρυμα Λάτση στο Νοσοκομείο.  Νέα μείωση σημείωσαν οι ασθενείς με κορωνοϊό στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης. Με πρωτοβουλία του Μακάριου Λαζαρίδη υπάρχει από χθες αυτόματος απινιδωτής στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Ο Μακάριος Λαζαρίδης ανακοίνωσε το απόγευμα χρηματοδότηση έργων αγροτικής οδοποιίας. Μειώθηκαν στους 150 περίπου οι πρόσφυγες στη Δομή του πρώην στρατοπέδου «Ασημακοπούλου».

Έφεση καταθέτει η ΒΦΛ κατά της απόφασης για τους εργαζόμενους της, τους οποίους δεν επαναπροσλαμβάνει. Ανακοίνωση της ΓΣΕΕ χαρακτηρίζει την απόφαση του δικαστηρίου απόφαση ορόσημο για την προστασία των εργαζόμενων. Σύλληψη 3 διακινητών και 16 παράνομων μεταναστών σε περιστατικά σε Καβάλα, Ορεστιάδα και Κομοτηνή. Με ανακοίνωση του ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει για το χρονοδιάγραμμα επόμενων ενεργειών για την έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου στο 12ο Δημοτικό.

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού δεν θα γίνει το βράδυ στο Ακόντισμα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου. Η Περιφέρεια ΑΜΘ ανακοίνωσε συναυλία του Βασίλη Καρρά στο Ακόντισμα με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Από σήμερα στο Δήμο Καβάλας η συνάντηση ιδιοκτητών δικύκλων Vespa.

Κι άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης