• 25 Απριλίου 2024,

Κλήσεις 40 ευρώ για παράνομες σταθμεύσεις στο πίσω μέρος του λιμανιού

 Κλήσεις 40 ευρώ για παράνομες σταθμεύσεις στο πίσω μέρος του λιμανιού

Προσωπικό του Λιμεναρχείου Καβάλας εφαρμόζοντας όλα όσα ισχύουν στην περιοχή, στην οποία όσο κι αν φαίνεται περίεργο απαγορεύεται και η στάση και η στάθμευση, βεβαίωσε περισσότερες από 10 παραβάσεις σε επιβατικά οχήματα.

Τα οποία παρκάρισαν όχι για μικρό χρονικό διάστημα στο πίσω μέρος του κεντρικού λιμανιού. Στο δρόμο προς την παραλία κάτω από το φάρο. «Πριν την καραντίνα αυτό γινόντανε συχνά. Από τότε ξαναέγινε πρώτη φορά χθες» είπε στην Πρωινή συμπολίτης που είδε τα οχήματα να έχουν όλα στο παρμπρίζ τους το… ροζ σημείωμα.

Κάθε κλήση αφορά ποσό 40 ευρώ ενώ δεν αφαιρέθηκαν πινακίδες. «Παλιά αφαιρούσαν και τις πινακίδες» συμπλήρωσε ο ίδιος συμπολίτης. Δεν αποκλείεται η ενέργεια, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και υπερβολική, να οφείλεται σε καταγγελία. Θιγόμενου από τις πολλές συγκεκριμένες σταθμεύσεις. ‘Η σε υπερβάλλοντα ζήλο ή σε αυστηρή τήρηση των κυκλοφοριακών κανόνων στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πινακίδες των οχημάτων που δέχθηκαν τις κλήσεις, τα περισσότερα ήταν Ελλήνων. Από Δράμα και Θεσσαλονίκη. Λιγότερα Βαλκάνιων. Δίπλα στο δρόμο που έγιναν όλα αυτά σταθμεύουν κανονικά και με το…νόμο δεκάδες φορτηγά. Τα οποία ταξιδεύουν ή εξυπηρετούνται από τα δρομολόγια των πλοίων προς τα νησιά του Β. Αιγαίου.

Διαβάστε επίσης