• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Δόθηκε χθες στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των φετινών Ελευθερίων, το οποίο περιλαμβάνει λίγες εκδηλώσεις λόγω των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού. Όπως επίσης έγινε γνωστό δεν θα υπάρξει φέτος λιτανεία της εικόνας του Αποστόλου Παύλου. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν αύριο Παρασκευή. Δεν υπάρχει συμμετοχή συλλόγων, η δράση του οποίων είναι σε αναστολή. Πολλά από τα γεγονότα των φετινών Ελευθερίων θα γίνουν μέσω διαδικτύου.

 

Μέχρι τις 15 Ιουλίου συνεχίζεται η καραντίνα στη γειτονική Βουλγαρία. Περισσότεροι παραγωγοί στη λαϊκή της Καλαμίτσας το Σάββατο. Ο Μιχάλης Λυχούνας κλήθηκε σε απολογία από την Υπουργό Πολιτισμού για το εις βάρος της κείμενο με αφορμή την επίσκεψη του περασμένου Σαββάτου στους Φιλίππους. 23χρονος αλλοδαπός αλιεργάτης τραυματίστηκε ενώ βρίσκονταν στο λιμάνι των Ελευθερών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Άγνωστος πυροβόλησε κατά αδέσποτων σκύλων στην Ελευθερούπολη, κατήγγειλε χθες το απόγευμα ο φιλοζωικός σύλλογος Παγγαίου «Νώε».

 

Στο αναγνωστήριο της Δ. Βιβλιοθήκης συνεδριάζει το απόγευμα το Δ. Συμβούλιο Καβάλας. Μέχρι τις 10 Ιουλίου η δυνατότητα ρύθμισης χρέους στη ΔΕΥΑΚ. Ο Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε περιοχές του Δήμου Νέστου που επλήγησαν από χαλαζόπτωση. Απαλλάχθηκε των κατηγοριών 64χρονη κάτοικος Καβάλας που δικάστηκε χθες στο Μονομελές, κατηγορούμενη για πρόκληση σωματικών βλαβών σε υπάλληλο κούριερ. Ο πολιτιστικός σύλλογος Φιλίππων έκανε δωρεά χειρουργικών μασκών στους Καβαλιώτες της Νέας Υόρκης.

 

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα προβολών ταινιών στο Ζέφυρο. Ειδική αναφορά στη Ζωή Βυζοβίτη, το Σάββατο εκδήλωση αφιερωμένη στα τραγούδια που τραγούδησε η Μελίνα Μερκούρη. Ο Δήμος Νέστου καθάρισε και προετοίμασε για το Καλοκαίρι την παραλία της Αμμόγλωσσας στην Κεραμωτή. Η ιστοσελίδα Πρώτο Θέμα παρουσίασε αφιέρωμα στην Καβάλα λόγω των καλοκαιρινών της εκδηλώσεων.

 

Τον 17χρονο Γιάννη Μαλανδρή από τα Λιμενάρια απέκτησε ο ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης