• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Μέχρι τις 10 Ιουλίου παραμένει κλειστός ο κόμβος της Εγνατίας οδού στον Άγιο Ανδρέα. Στη συνέχεια τα έργα κατασκευής των πλευρικών διοδίων σταματούν λόγω της τουριστικής περιόδου, θα αρχίσουν πάλι το Φθινόπωρο. Η σχετική απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Καβάλας έγινε γνωστή χθες, δέχεται ουσιαστικά τις προτάσεις της Εγνατίας.

 

Πιέσεις στους επαγγελματίες της παραλίας ασκεί ο ΟΛΚ προκειμένου να του πληρώσουν άμεσα και προκαταβολικά το 30% του ποσού χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το 2020. Αύριο απολογείται στον Εισαγγελέα ο μαθητής που την Τρίτη το απόγευμα τραυμάτισε με μαχαίρι 26χρονο στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού. Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονταν δεύτερη μέρα χθες γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά ενώ περπατούσε στη Νέα Πέραμο. Το Λύκειο των Ελληνίδων είναι ο πρώτος πολιτιστικός σύλλογος της πόλης που ανακοίνωσε χθες επαναλειτουργία των τμημάτων του τον Σεπτέμβρη.

 

Ο Δήμος Καβάλας κατεδαφίζει αυθαίρετο κατάστημα στην παραλία του Περιγιαλίου. Ολοκληρώνονται σήμερα εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στην οδό Κύπρου, αντικατάσταση υπόγειου καλωδίου του. Εξελίσσεται γραφειοκρατικά με την τελική επιλογή οικοπέδου στο Περιγιάλι το έργο κατασκευής νέου μουσικού σχολείου. Πανελλήνια προβολή έτυχε η ανακοίνωση του συλλόγου δασκάλων νηπιαγωγών για την ανατροπή των δεδομένων στο περιστατικό τραυματισμού μαθητή στο 16ο Δημοτικό. Σε ερώτηση στη Βουλή για την αμυντική βιομηχανία της χώρας απάντησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Η Τάνια Ελευθεριάδου κάνει γνωστό ότι το γραφείο ΕΛΓΑ Καβάλας είναι υποστελεχωμένο.

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χθεσινή εκδήλωση του Δήμου για το ποδήλατο, ποδηλατόδρομο από το λιμάνι ως την Καλαμίτσα υποσχέθηκε ο Δήμαρχος. Μέλη του Συλλόγου Χιονοδρομίας Ορειβασίας καθάρισαν μονοπάτι άθλησης στο περιαστικό δάσος. Η εταιρία Brink’s ολοκλήρωσε τη δωρεά της στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Στους πολίτες και τοπικούς φορείς απευθύνεται ο σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ώστε να δημιουργηθεί στο Νοσοκομείο Ογκολογική κλινική. Από τις 27 Ιουνίου προβολές ταινιών στο Ζέφυρο.

 

Μετά τη χθεσινή απόφαση της επιτροπής της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φουτμπολ Λιγκ ο ΑΟΚ είναι ακόμη πιο κοντά στην άνοδο. Μετά από κλήρωση κυπελλούχος της ΕΠΣ Καβάλας ο Νέστος. Η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας αποφάσισε να μην κάνει αναδιάρθρωση στις κατηγορίες της.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης