ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Παρά το ότι το απόγευμα της Τετάρτης ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 8 ακόμη κρούσματα κορωνοϊού στο Νομό Καβάλας, υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης και περιορισμού τοπικά του προβλήματος. Το εργαστήριο του Νοσοκομείου έκανε χθες 25 τεστ που όλα ήταν αρνητικά. Οι Καβαλιώτες τηρούν αυστηρά τα μέτρα πρόληψης. « Την αποκορύφωση της κατάστασης την περάσαμε» υποστήριξε ο Ξενοφών Κροκίδης ενώ ο Θόδωρος Μουριάδης αναφέρθηκε σε ομαλοποίηση της κατάστασης. Χθες βράδυ 26χρονη από την Ελευθερούπολη, η οποία νόσησε, διαμαρτυρήθηκε έντονα για το μπούλινκ που συνεχίζεται να υπάρχει εναντίον της! Μετά από σειρά αρνητικών τεστ επαναλειτουργεί από σήμερα το κατάστημα BIKRE family.

 

Καβαλιώτης στρατιωτικός έσωσε δύο άτομα από πνιγμό σε περιστατικό σε παραπόταμο του Άρδα. Μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε χθες στο Νοσοκομείο, το δάγκωσε σκύλος στο Παληό. Διαπαραταξιακή επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ετοιμάζει νέο κανονισμό για τις λαϊκές αγορές. Η επισκεψιμότητα σε Αμμολόφους- παραλία Οφρυνίου είναι στα περσινά Καλοκαιρινά επίπεδα, δήλωσε ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος παραβρέθηκε σε εκδήλωση καθέλκυσης πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού. Τρίμηνη παράταση στην παραμονή εργατών γης ανακοίνωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Διευκρινήσεις για το ίδιο θέμα από την ανακοίνωση του Γιάννη Πασχαλίδη. Μαζικά τεστ σε όλο τον πληθυσμό ζήτησε για τον κορωνοϊό η Τάνια Ελευθεριάδου. Ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ ο Γιώργος Γραμμένος. Αρκετοί θρησκευτικοί και πολιτικοί γάμοι στο Ν. Καβάλας αναβλήθηκαν για να γίνουν ακόμη και το Καλοκαίρι του 2021.

 

Την Κυριακή το βράδυ στο αρχαίο θέατρο η παράσταση «Φυλλάδα του Μεγαλέξανδρου», παραγωγή και του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Ούτε στο Δήμο Θάσου θα πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα πανηγύρια του Αυγούστου. Δεν θα γίνουν το βράδυ στην Παναγία οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του CosmoHome. Διαγωνισμό φωτογραφίας προκήρυξε η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Θάσου.

 

Πλησιάζει η ώρα που ο ΑΟΚ θα αποφασίσει για τον νέο του προπονητή. Στο ρόστερ των Πανθήρων η Κωνσταντίνα Αρσένογλου. Στη Μεσολακκιά Σερρών ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης