ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης υπέγραψε χθες απόφαση ενοικίασης φορητού εξοπλισμού μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Αυτός θα βρίσκεται σε όχημα και θα μετρά τους ρύπους στην ανατολική πλευρά του Δήμου Καβάλας συμπεριλαμβανομένων των δημοτικών κοινοτήτων Χαλκερού- Νέας Καρβάλης. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί για 9 εβδομάδες και θα αρχίσει το προσεχές διάστημα. Το μεσημέρι στην Κομοτηνή ο Χρήστος Μέτιος ανακοινώνει πρόγραμμα στήριξης επιχειρήσεων και επαγγελματιών μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο στηρίζεται σε μη επιστρεπτέα προκαταβολή.

 

Χαμηλοί τόνοι από τον Θόδωρο Μουριάδη στον απολογισμό έργου των 12 πρώτων μηνών της θητείας του. Δόθηκε προτεραιότητα στην καθημερινότητα, ανακοινώθηκε εκπόνηση μελέτης για κλειστό γυμναστήριο στο Περιγιάλι. Παναγιωτόπουλος– Λαζαρίδης- Ελευθεριάδου σχολίασαν θετικά την απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση της Χ. Αυγής. Ούτε χθες υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. 50 αρνητικά τεστ έκανε το εργαστήριο του Νοσοκομείου. Την ερχόμενη Τρίτη συνεδριάζει στη Θεσσαλονίκη η Διοικούσα Επιτροπή του ΔΙΠΑΕ για τα δια ζώσης ή από απόσταση μαθήματα των φοιτητών.

 

Ικανοποιημένοι οι καφεζυθοπώλες που τα οχήματα των χρηματαποστολών δεν θα μπαίνουν στους πεζόδρομους. Σύλληψη διακινητών παράτυπων μεταναστών κοντά στην Καβάλα. Διασώθηκε θαλάσσια χελώνα που εκβράστηκε στην παραλία της Κεραμωτής.

 

Εκλογές έκανε χθες ο Φυσιολατρικός Όμιλος. Δύο μέλη του Συλλόγου Ορειβασίας στον πρώτο αγώνα ανάβασης ενός μιλίου. Από τις 14 Οκτώβρη εκθέτουν έργα τους στη Δ. Καπναποθήκη 19 ζωγράφοι από την Καβάλα, εκδήλωση του Ομίλου του Γιάννη Εριφυλλίδη.

 

Συνάντηση με το βουλευτή Μακάριο Λαζαρίδη έχει το πρωί η διοίκηση του ΑΟΚ. Ο Σταύρος Μάνταλος ήταν ομιλητής σε εκδήλωση της ΕΠΣΚ στην Ελευθερούπολη για τις αλλαγές διαιτησίας.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης