ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Σε διοικητική κρίση βρίσκεται η Δημωφέλεια. Πρόεδρος και αντιπρόεδρος επιθυμούν να αποχωρίσουν με παραίτηση αφού δεν συμφωνούν με τη μεγάλη περικοπή της οικονομικής της ενίσχυσης για το 2020. Δεν υπάρχει προς το παρόν αντίδραση από το Δήμαρχο αλλά ούτε κι επίσημη επιβεβαίωση των εξελίξεων. Πολλές φορές το τελευταίο διάστημα ο Θόδωρος Μουριάδης έχει αναφερθεί στην απόφαση του, τα χρήματα του Δήμου προς τη Δημωφέλεια να περιοριστούν.

 

Έντονη δυσφορία προς την αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου εκφράζει ο πρόεδρος του συλλόγου κατοίκων της Παναγίας Φώτης Λαζαρίδης. Αιτία το ότι δεν εγκρίθηκε πρόταση του Δήμου σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα, με την οποία θα γίνονταν έργα και μελέτες στη συνοικία.

 

Θανάσιμα τραυματίστηκε χθες το πρωί 57χρονος εργάτης, έπεσε από κλούβα γερανού στο έδαφος ενώ εργάζονταν σε επιχείρηση στα Αμισιανά. Λόγω γενικής συνέλευσης δάσκαλων και νηπιαγωγών δεν λειτουργούν σήμερα δημοτικά και νηπιαγωγεία στο Ν. Καβάλας. Σύντομα θα δημοπρατηθούν δύο έργα για τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις στην πανεπιστημιούπολη Καβάλας. Η πολεοδομία εξέδωσε οικοδομική άδεια για την κατασκευή μικρού ξενοδοχείου στη Σκάλα Ραχωνίου. Τα ΕΛΤΑ επιθυμούν να κλείσουν το κατάστημα τους στη Νέα Καρβάλη και να συνεργαστούν με υφιστάμενη επιχείρηση της περιοχής.

 

Δύο εκδηλώσεις που ήδη ανακοινώθηκαν να γίνουν το Σάββατο σε Άγιο Λουκά και δημοτικό κήπο μετατίθενται λόγω καιρού για την Κυριακή. Λειτουργεί από χθες ο εορταστικός στολισμός στο κέντρο της πόλης. Την επαναπρόσληψη συναδέλφου τους ζητούν με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης οι σχολικοί τροχονόμοι του Δήμου Καβάλας. Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στην Παιδόπολη επισκέφθηκε χθες ο Χρήστος Μέτιος.

 

Στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής το ματς του ΑΟΚ στη Ρόδο με το Διαγόρα. Ο Στέλιος Ιγνατιάδης νέος προπονητής στο Βύρωνα.

Διαβάστε επίσης