• 19 Απριλίου 2024,

Πολεοδομική άδεια για ένα ακόμη μικρό ξενοδοχείο στη Θάσο

 Πολεοδομική άδεια για ένα ακόμη μικρό ξενοδοχείο στη Θάσο

Η Πολεοδομία Καβάλας εξέδωσε τη Δευτέρα μία ακόμη άδεια δόμησης τουριστικού ενδιαφέροντος και χαρακτήρα. Πρόκειται για μικρομεσαία τουριστική επένδυση στη Θάσο, ειδικότερα στη Σκάλα Ραχωνίου. Επενδυτές φέρονται δύο αλλοδαποί (ανδρόγυνο), οι οποίοι κατά πληροφορίες είναι πετυχημένοι επιχειρηματίες στη Γερμανία αλλά με καταγωγή από το Κουρδιστάν και την Ουκρανια.

Σύμφωνα με την άδεια, σκοπεύουν να κατασκευάσουν σε οικόπεδο (βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρα από τη θάλασσα) ξενοδοχείο κλασικού τύπου – επιπλωμένων διαμερισμάτων

Η οικοδομική άδεια εκδόθηκε με τη νέα διαδικασία δηλαδή με βεβαίωση όρων δόμησης.

Οι επενδυτές είναι ιδιοκτήτες του οικοπέδου σε ποσοστό 50% έκαστος. Το κτίριο που θα δημιουργηθεί θα είναι δύο ορόφων. Στο οικόπεδο θα υπάρχει και πισίνα ενώ τα δωμάτια (επιπλωμένα διαμερίσματα) θα είναι 13. Στα σχέδια τους είναι να προλάβουν να λειτουργήσουν τη μονάδα το προσεχές Καλοκαίρι.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει γενικότερα στο Νομό Καβάλας για νέες χρήσεις και κατασκευές είναι κι η άδεια που εκδόθηκε χθες. Υπόγειο στη Χρυσούπολη, με τη νόμιμη οδό αλλάζει χρήση σε κατοικία!

Διαβάστε επίσης