ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Σε κίνδυνο και μάλιστα αρκετά μεγάλο βρίσκεται η συμφωνία συνένωσης του ΤΕΙ Καβάλας με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και το ΤΕΙ Σερρών. Στο νέο σχήμα επιδιώκει να συμμετάσχει το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, εξέλιξη που υποστηρίζει και το Υπουργείο Παιδείας. Ωστόσο οι όροι που θέτει το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης βρίσκουν αντίθετα τα ΤΕΙ Καβάλας και Σερρών. Υπέρ της συμμετοχής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στη συμφωνία παράγοντες και μέσα ενημέρωσης της συμπρωτεύουσας.

 

Υπογράφηκε και κατατέθηκε χθες από τους 4 βουλευτές του Νομού τροπολογία για την υπόθεση των διμήνων του Δήμου Παγγαίου. Θα ψηφιστεί στη Βουλή. μαζί με το νομοσχέδιο του Κλεισθένη, αύριο βράδυ. Θα μπορούσε να υπάρξει ενημέρωση της ΝΟΔΕ, δήλωσε για την εκδήλωση Λαζαρίδη ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συνάντηση με τον Υπουργό Σπίρτζη θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Νέστου. Χθες τα προβλήματα από τις πλημμύρες στην ίδια περιοχή είδαν από κοντά εκπρόσωποι του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Σάκη Βαρδαλή. Τμήμα αποθήκης στο κτίριο της Λορντ παραχωρείται από το Δήμο Καβάλας στην αρχαιολογική υπηρεσία. Μυρωδιά … Ιχθυόσκαλας στην οδό Κουντουριώτου. Υπεύθυνο ήταν απορριμματοφόρο, ο Δήμος Καβάλας υποχρεώθηκε να πλύνει το οδόστρωμα.

 

Ανακοινώσεις συμπαράστασης τοπικών φορέων στους κατηγορούμενους της δίκης για το έργο του ΤΑΡ. Η υπόθεση δικάζεται αύριο στο Μονομελές αυτόφωρο. Βρέθηκε λύση κι έκθεση βιβλίου θα γίνει κανονικά στην παραλία. Βλήμα όλμου εξουδετερώθηκε στο Χαλκερό. Βρέθηκε στο έργο του ΤΑΡ, προέρχεται από το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Για ασήμαντο λόγο επεισόδιο μεταξύ προσφύγων στο Ασημακοπούλου. Ένας άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Την Παρασκευή στην πόλη μας ο Υφυπουργός Οικονομίας Πιτσιώρλας. Με τη δήμαρχο συναντήθηκαν εκπρόσωποι της επιτροπής πολιτών Νέας Καρβάλης «Περιβάλλον SOS».

 

Το απόγευμα στο Επιμελητήριο συνάντηση ιδιοκτητών διατηρητέων κτισμάτων. Αρχές Αυγούστου γιορτή μελιού στη Θάσο. Συνέντευξη τύπου σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο για την παράσταση Χοηφόρες, παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

 

Τον Οκτώβρη φαίνεται ότι θα είναι έτοιμο το ανακαινισμένο Βερούλειο. Σήμερα η διοίκηση του ΑΟΚ συναντά τη Δήμαρχο. Οριστικά ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης νέος προπονητής του Νέστου.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης