Δήλωση Παναγιωτόπουλου για την τροπολογία και το επεισόδιο Λαζαρίδη- ΝΟΔΕ Καβάλας

 Δήλωση Παναγιωτόπουλου για την τροπολογία και το επεισόδιο Λαζαρίδη- ΝΟΔΕ Καβάλας

Τόσο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος όσο και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας περιμένουν από την ολομέλεια της Βουλής να ψηφίσει αύριο βράδυ μαζί με το νομοσχέδιο του Κλεισθένη, την τροπολογία για τα δίμηνα του Παγγαίου. Οι 4 βουλευτές Καβάλας την υπέγραψαν και την κατέθεσαν όπως προβλέπεται.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι αισιόδοξος, σίγουρος για τη στάση των βουλευτών της ΝΔ. Δήλωσε για το θέμα τα εξής: « Η τροπολογία κατατέθηκε αφού νωρίτερα μπήκαν οι υπογραφές των συναδέλφων μου της Καβάλας. Αναμένουμε την Πέμπτη να γίνει δεκτή από τον Υπουργό Εσωτερικών. Οι πληροφορίες μου λένε ότι αυτό θα συμβεί. Οι αντιρρήσεις ή οι ενστάσεις της ΝΔ ξεπεράστηκαν. Εκτιμώ ότι κι οι συνάδελφοι μου του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας θα πέσουν μέσα στους δικούς τους υπολογισμούς, δηλαδή δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα κι από το Υπουργείο Εσωτερικών. Με αυτόν τον τρόπο θα λυθεί ένα θέμα που ταλαιπωρεί αρκετούς ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όχι μόνο στο Παγγαίο».

Τον κ. Παναγιωτόπουλο ρωτήσαμε χθες και για την επεισοδιακή συνάντηση τη Δευτέρα στα γραφεία της ΝΟΔΕ, το θέμα που ανέκυψε με τον κ. Μακάριο Λαζαρίδη. Ο βουλευτής μεταξύ άλλων είπε: « Το θέμα πήρε έκταση αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να πάρει παραπάνω. Ήταν ένα εσωτερικό ζήτημα. Καλό είναι πριν υπάρχουν παρεξηγήσεις να υπάρχουν εξηγήσεις. Αυτό έγινε απ’ όλες τις πλευρές. Έκανα την εκτίμηση ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ενημέρωση , απλή ενημέρωση της ΝΟΔΕ, για την εκδήλωση. Δεδομένου ότι σε αυτήν συμμετείχαν 3 τομεάρχες της ΝΔ. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να πάρει μεγαλύτερη διάσταση το θέμα. Δόθηκαν εξηγήσεις και θεωρώ ότι από εδώ και πέρα όλοι θα είναι πιο προσεκτικοί στις συμπεριφορές τους. Σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και τους θεσμικούς μας ρόλους».

Διαβάστε επίσης