• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Εφαρμόστηκε πρώτη φορά χθες τα μεσάνυχτα στην Καβάλα το περιοριστικό μέτρο πρόληψης του κορωνοϊού που αφορά την εστίαση. Έκλεισαν όλα τα καταστήματα αυτής της κατηγορίας αλλά οι θαμώνες δεν πήγαν σπίτι! Την εφαρμογή του μέτρου παρακολούθησε προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος. Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2 κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας, αρνητικά και τα 50 τεστ του Νοσοκομείου. Δεν υπάρχει κρούσμα μεταξύ φιλοξενούμενων και προσωπικού στο Πουλίδειο γηροκομείο. Αρνητικά τεστ σε εργαζόμενους του Δήμου Νέστου. Βγήκε από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης 82χρονος Καβαλιώτης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα του κορωνοϊού.

 

Άμεσα αντέδρασε χθες βράδυ η Ιερά Μητρόπολη ζητώντας περισσότερα στοιχεία από συμπολίτισσα, η οποία δέχθηκε δριμύτατες παρατηρήσεις ιερέα επειδή ήταν στο ναό με προστατευτική μάσκα. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στον πεζόδρομο της Π. Μελά, σε «τρελή» πορεία οχήματος στο οποίο λύθηκε το χειρόφρενο. Μικρές ζημιές σε χώρο της δομής φιλοξενίας προσφύγων στο «Ασημακοπούλου» μετά από φωτιά λόγω κακής λειτουργίας ηλεκτρικής συσκευής.

 

Ανακοίνωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου Άμυνας. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την ΑΜΘ διαμαρτύρονται για το μέτρο διακοπής λειτουργίας της εστίασης τα μεσάνυχτα. Ίδιες ανακοινώσεις από Επιμελητήριο- Εμπορικό Σύλλογο- Ομοσπονδία- Κωστή Σιμιτσή. Σε εξέλιξη έργο μόνωσης στην οροφή του Διοικητηρίου. Ένα κιλό χασίς βρήκαν σε σπίτι Καβαλιώτη οι αστυνομικές αρχές. Με εικονικές κρατήσεις δωματίων στη Θάσο ένας δράστης απέσπασε 1.500 ευρώ εξαπατώντας επαγγελματίες του νησιού.

 

Μόνο στο αρχαίο θέατρο οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιλίππων, κανονικά οι βραδιές CosmoHome και οι συναυλίες του Cosmopolis. Ο Όμιλος Πόντιων Χορευτών Καβάλας έκανε γνωστό ότι επανέρχεται στα τμήματα χορού που διαθέτει από την 1η Σεπτέμβρη.

 

Μετά τον 15Αυγουστο φαίνεται ότι θα μάθουμε τον νέο προπονητή του ΑΟΚ. Χρυσό μετάλλιο για την Μαρία Ζαχαρούδη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σύνθετων αγωνισμάτων. Την απόκτηση του Ιωάννη Δημάκου ανακοίνωσε ο ΓΣΕ.

 

Διαβάστε επίσης