• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, ο οικονομικός του σύμβουλος και εκπρόσωπος επενδυτικής τράπεζας της ίδιας χώρας είχαν χθες στην Καβάλα συναντήσεις γνωριμίας με τον Αντιπεριφερειάρχη, το Δήμαρχο και τη διοίκηση του ΟΛΚ. Εξεδήλωσαν την πρόθεση επενδύσεων σε θέματα ενέργειας ενώ έδειξαν ενδιαφέρον και για τα λιμάνια. Σύμφωνα με πληροφορίες ασχολήθηκαν και με τον τουρισμό. Η ίδια αποστολή είχε χθες συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

 

Την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής συναντούν το μεσημέρι στη Βουλή οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων στη ΒΦΛ, την Πέμπτη εκδήλωση του ΚΚΕ για τα λιπάσματα στο Όσκαρ. Την Άνοιξη του 2023 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο στο αρχαίο θέατρο της Θάσου. Μετά το Δήμο Καβάλας και η ΔΕΥΑΚ αναθέτει προσωρινά σε ιδιώτη την καθαριότητα των χώρων της. Ο έως πρόσφατα διοικητής της Π.Υ. Καβάλας ανέλαβε διοικητής στην ίδια υπηρεσία σε επίπεδο ΑΜΘ. Μεγάλη δωρεά της εταιρίας Brinks στο Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας, σαν ευχαριστώ για την εξιχνίαση της κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού από τις εγκαταστάσεις της στον Αμυγδαλεώνα.

 

«Οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να βλέπουν την εκπομπή του Αυτιά στην τηλεόραση» είπε χθες στην κοπή πίτας των συνταξιούχων του ΙΚΑ Καβάλας ο πρόεδρος του σωματείου Πέτρος Ταχματζίδης. Τον Μάρτιο τελειώνει το έργο αποκατάστασης του οδοστρώματος στην οδό Χρ. Σμύρνης. Εγκατάσταση και λειτουργία ΑΤΜ στη Νικήσιανη ανακοίνωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Το απόγευμα στο Αμφιθέατρο η κοπή πίτας του συλλόγου πολύτεκνων. Το βράδυ στο Κουτούκι του Σαρρή η πίτα της Πνοής. Τηλεοπτικό αφιέρωμα στη Θάσο θα προβληθεί σε 10 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Αντιπροσωπεία της ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή τους πρόσφυγες στο Ασημακοπούλου.

 

Τηλεοπτικό το ματς του ΑΟΚ με την Ιεράπετρα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Άγγελος Παπαστεριανός. Τρία ματς για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας θα γίνουν σήμερα το μεσημέρι.

 

Διαβάστε επίσης