• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Μετά από μια μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων έσβησε μέσα σε λίγες ώρες η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το πρωί στα Κοίνυρα της Θάσου. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εμπρησμό. Κάηκε δασική έκταση 10 στρεμμάτων. Λίγες μέρες νωρίτερα στο ίδιο σημείο υπήρξε κι άλλο περιστατικό πυρκαγιάς. Στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς δεν έλαβε μέρος το ελικόπτερο από την Ουκρανία, προσωρινά μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο στην Αγχίαλο. Στο σημείο της φωτιάς βρέθηκε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Συγχαρητήρια δήλωση προς τους πυροσβέστες από τον Μακάριο Λαζαρίδη.

 

Λόγω της αυξημένης επικινδυνότητας δασικής πυρκαγιάς ματαίωσε εκδήλωση του στο δάσος ο Φυσιολατρικός. Μήνυμα επιφυλακής για την περιφρούρηση του δάσους από φωτιά από το σύλλογο της Χωράφας προς τους κατοίκους της ίδιας συνοικίας. Είχαν αποτέλεσμα στοχευμένοι έλεγχοι κατά του παρεμπορίου που έγιναν στην Κεραμωτή και στη Νέα  Πέραμο. Διάφορες ενέργειες προβολής της επετείου 100 χρόνων από τη δημιουργία του θα υλοποιήσει ο ΟΛΚ. Αυξάνονται οι περιοχές ελεύθερου ίντερνετ στο κέντρο της πόλης με πρωτοβουλία του Δήμου.

 

Επιμένει η Κυβέρνηση στην ιδιωτικοποίηση του κοιτάσματος φυσικού αερίου Νότια Καβάλα. Στη δικαιοσύνη θα προσφύγουν όσοι διαφωνούν με την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Αιμιλιανού. Δεν αδειάζουν έγκαιρα μπλε κάδοι απορριμμάτων ανακύκλωσης στην Καλαμίτσα. Τροποποιούνται για την γιορτή της Παναγιάς τα δρομολόγια του υδροπτερύγου.

 

Από τη Δευτέρα ως και την Τετάρτη ο Οδυσσέας του Φεστιβάλ των Φιλίππων φθάνει με τη σχεδία του στο Καρνάγιο. Με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Σεν Λούϊς η Σταυρούλα Τσολακίδου. Το βράδυ του Σαββάτου λαϊκή βραδιά στη Νέα Ηρακλείτσα.

 

Το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» το φιλικό του ΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Κ20 του ΠΑΟΚ νίκησε σε χθεσινό φιλικό 2-0 τον Αετό Οφρυνίου. Με τον Στέλιο Μπλιο συζητά ο Νέστος.

 

Διαβάστε επίσης