• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Οι εκδηλώσεις των συλλόγων στο Νομό Καβάλας, τα πανηγύρια και τα λαϊκά γλέντια, αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο. Εκτός από τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, υπήρξαν χθες σχετικές δηλώσεις Αντωνιάδη- Παπαδόπουλου. Σύμφωνα με τις οποίες σε όλα αυτά τα γεγονότα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού. Οι πάσης φύσεως αποφάσεις τόσο στην Καβάλα όσο και στην Αθήνα δεν επηρεάζουν πολιτιστικά γεγονότα- εκθέσεις και φεστιβάλ.

 

Στην ολομέλεια της Βουλής επρόκειτο να ψηφιστεί χθες βράδυ η τροπολογία για τον συμψηφισμό της απλήρωτης επιδότησης εργασίας επιχειρήσεων της ΑΜΘ. Δεν αλλάζει έδρα η Περιφερειακή Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος που εδώ και χρόνια υπάρχει στην Καβάλα. Καλά στην υγεία του είναι ο 85χρονος τρόφιμος του «Κωνστάντειου» που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Παύλου η κηδεία της συζύγου του Δημοσθένη Δημοσθενόπουλου, Μαρίνας Δημοσθενοπούλου.

 

Ικανοποίηση στο ΚΙΝΑΛ Καβάλας για τη χθεσινή επίσκεψη στην πόλη της Φώφης Γεννηματά. Η Ασφάλεια Καβάλας εξιχνίασε 6 διαδικτυακές απάτες, ο δράστης είχε επωφεληθεί ποσού άνω των 1.000 ευρώ. Με τον πρόεδρο της Βουλής συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ικανοποιητικά εξελίσσεται στην ΠΕ Καβάλας το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών, δήλωσε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Εποχικό προσωπικό για τις κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου θα προσλάβει ο Δήμος Παγγαίου.

 

Ο Δήμαρχος της Θάσου, το Λύκειο των Ελληνίδων και ο Σύλλογος Εβριτών εξέδωσαν ανακοινώσεις με αφορμή τη μετατροπή της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί. Στην πόλη μας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας ΑμΕΑ της ΑΜΘ. Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα την καθημερινή ζωή στο Δήμο Καβάλας οργανώνει η Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης.

 

Χωρίς ξένους το επόμενο πρωτάθλημα της Α2. Έμεινε στον Αετό Οφρυνίου ο Γιώργος Παυλίδης. Ο Μπάμπης Πανταζίδης νέος προπονητής στη Δόξα Θεολόγου.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης