• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

Ο πρώην Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής είναι η επιλογή του Κινήματος Αλλαγής για υποψήφιο Περιφερειάρχη στην ΑΜΘ. Η απόφαση ανακοινώθηκε στον κ. Σιμιτσή χθες το μεσημέρι, από την Φώφη Γεννηματά. Δεν δέχθηκε την πρόταση ο πρώην Υπουργός Γιώργος Πεταλωτής. Σημαντικό ρόλο για την επιλογή Σιμιτσή έπαιξε η σύμφωνη γνώμη της ΔΗΜΑΡ. Χθες βράδυ στην Αθήνα έγινε η συνάντηση των μελών της παράταξης Μέτιου με κομματικά στελέχη της ΝΔ. Δεν πάρθηκε απόφαση. Πιθανότερο σενάριο είναι η ΝΔ να στηρίξει Μέτιο για υποψήφιο Περιφερειάρχη.

 

Ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τις μειώσεις δημοτικών τελών για τα τραπεζοκαθίσματα. Δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα τα έσοδα του Δήμου. Μείωση και των τελών που πληρώνουν τα περίπτερα. Μάλλον επανέρχεται το νερό στις ντουζιέρες της Καλαμίτσας. Μέσω απαλλοτρίωσης θα βρει τον απαραίτητο χώρο για τα διόδια στην Παράκαμψη η Εγνατία Οδός. Λόγω έλλειψης προσωπικού αλλάζουν τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων του Δήμου. Με εργαζόμενους που διαφωνούν συναντήθηκε χθες το μεσημέρι η Δήμαρχος.

 

Βρέθηκε ιδιώτης που θα πληρώσει τα έξοδα κηδείας 89χρονου, η σορός του οποίου ήταν στα αζήτητα από την Παρασκευή. Εφ΄όλης της ύλης κριτική στη Δήμαρχο από τον Μάκη Παπαδόπουλο, με χθεσινή συνέντευξη τύπου. 37χρονη δέχθηκε επίθεση σκύλων στη Νέα Καρβάλη, της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο. Παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη αρχίζει το πρωί στο Λούσυ η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης των χωρών του Ευξείνου Πόντου. Από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ.

 

Ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων θα προβληθεί μέσω εκπομπής στην Αγγλική τηλεόραση. Το πρωί εκδήλωση ολοκλήρωσης των έργων εκπροσώπων του ΤΕΙ που χρηματοδότησε το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Το απόγευμα στη Βιβλιοθήκη εκδήλωση της Θρακικής Εστίας.

 

Στο γήπεδο της Πέρνης στις 15.15 το ματς κυπέλλου του ΑΟΚ με τον Κεραυνό. 17 ομάδες θα λάβουν μέρος στο νέο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ που ετοιμάζει η Δημωφέλεια. Τους μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου συνάντησε αντιπροσωπεία της Energean Kavala BC.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης