• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Πραγματοποιείται το απόγευμα στη Νέα Καρβάλη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων με μοναδικό θέμα την ατμοσφαιρική ρύπανση. Μεταξύ πολλών άλλων στη συνέλευση θα παραστούν η Δήμαρχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαρκόπουλος, το σωματείο των εργαζομένων στη ΒΦΛ, πιθανόν και εκπρόσωπος της ΒΦΛ. Η Δήμητρα Τσανάκα δήλωσε χθες βράδυ στην τοπική τηλεόραση ότι η περσινή μήνυση του Δήμου για παρόμοιο θέμα δεν μπήκε στο αρχείο. «Να αγοράσει τον εξοπλισμό μέτρησης της ρύπανσης ο Δήμος και όχι η Δημωφέλεια» ζητά ο Κωστής Σιμιτσής. «Η ΒΦΛ να πράξει τα δέοντα» δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ανακοίνωση για το θέμα και από το ΚΚΕ.

 

Λόγω απεργίας των ναυτικών δεν εκτελούνται από το πρωί τα δρομολόγια των φέρι μποτ. Συνεχείς είναι οι ζημιές που προκαλούν άγνωστοι σε σχολεία της πόλης και του νομού Καβάλας. Δύο συνεχόμενες μέρες καταστρέφονται κλειδαριές σε πόρτες του σχολικού συγκροτήματος στο Φλωρέξ.  Προτομή του Παύλου Μεγά θα τοποθετήσει ο Δήμος Καβάλας στους πεζόδρομους, του Ελευθέριου Βενιζέλου στο λιμάνι ή στην πλατεία Κονσουλίδη. Λιγότερα είναι τα ΑΤΜ που χρησιμοποιούν στην Καβάλα πελάτες της Εθνικής τράπεζας. Ένα νέο και μεγαλύτερο κυνοκομείο θέλει να φτιάξει ο Δήμος Καβάλας σε έκταση 13 στρεμμάτων στον πρώην Δήμο Φιλίππων. Συγκροτείται επιτροπή που θα οργανώσει εκδηλώσεις για τα 100 από την ίδρυση του Επιμελητηρίου. Αύριο το μεσημέρι φορείς της Καβάλας συναντούν εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρίας Aegean.

 

Δικαιώθηκε από την Αποκεντρωμένη ο ανάδοχος του έργου της Παιδόπολης και επιστρέφει σε αυτό. Δεύτερη αντλία θερμότητας θα εγκατασταθεί στο κλειστό κολυμβητήριο. Συνεχίζονται σήμερα οι εκλογές για νέα διοίκηση στο σωματείο αστυνομικών υπαλλήλων. Συνελήφθη στην Καβάλα 23χρονος για χασίς και όπλα. Με ποσό 20.000 ευρώ θα ενισχύσει το φετινό φεστιβάλ Φιλίππων η Περιφέρεια ΑΜΘ. Ο πρώην Υπουργός Κώστας Ήσυχος ομιλητής σε εκδήλωση της ΛΑΕ Καβάλας αρχές Μάη. Το νέο συμβούλιο του σωματείου δημοτικών υπαλλήλων συνάντησε χθες τη Δήμαρχο.

 

Ο Μητροπολίτης Στέφανος μιλά το απόγευμα σε εκδήλωση του συλλόγου των Ποταμουδίων. Τριήμερες είναι οι εκδηλώσεις στον Αμυγδαλεώνα για την γιορτή του Αγίου Γεωργίου. Από σήμερα το βράδυ θέατρο στη Στέγη, η ομάδα «Χ-οδός» παρουσιάζει κείμενο του Βασίλη Κατσικονούρη που σκηνοθετεί ο Παύλος Λεμοτζής.

 

Στην εθνική ομάδα μπάσκετ νέων κωφών αθλητής του ΓΣΕ. Την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζουν τα έργα στο Βερούλειο. Φιλικό με την ΑΕ Καβάλας για τον ΑΟΚ. Θα γίνει αύριο στο γήπεδο του Κρυονερίου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης