• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μετά από διακοπή 4,5 περίπου μηνών αρχίζουν το μεσημέρι οι πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Θα γίνονται μάλλον κάθε μέρα ως το τέλος του μήνα και εκτός ωραρίου. Σήμερα υπολογίζεται να δώσουν εξετάσεις περίπου 25 υποψήφιοι οδηγοί. Στο τέλος του μήνα θα αλλάξουν εκ νέου τα δεδομένα της υπόθεσης αφού ως τότε θα έχει ψηφιστεί ο νέος νόμος που αυτό το διάστημα συζητείται στη Βουλή.

 

Με απόφαση του συμβουλίου των κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ. αποστρατεύεται ο Ταξίαρχος Γιώργος Γκράνας. Παραμένει επικεφαλής της αστυνομίας στην ΑΜΘ ο Νίκος Μενεξίδης. Προσωρινά αστυνομικός διευθυντής Καβάλας ο κ. Ιωάννης Καραμανλής. Υπέρ της αναβάθμισης του ΤΕΙ σε πανεπιστήμιο και κατά των διοδίων στην Παράκαμψη το δημοτικό συμβούλιο που συνεδρίασε χθες. Το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Από την 1η Μαρτίου αρχίζει δρομολόγια το υδροπτέρυγο. Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για δύο ακόμη τουριστικές επενδύσεις στο νησί της Θάσου.

 

Από την Παρασκευή 1η Μαρτίου αρχίζει ομιλίες στο Νομό Καβάλας ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συνάντηση του Βαγγέλη Παππά με την ομάδα νέων «Ο διάλογος». Μόνο με τις αρμοδιότητες του άρθρου 160 θα μείνει ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Στην επαρχία Νέστου περιόδευσε ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Συνεχίζεται σήμερα στο νοσοκομείο η αποχή των γιατρών από τακτικά εξωτερικά ιατρεία και χειρουργεία. Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί αύριο, από το πρωί ως το μεσημέρι, στη Νέα Πέραμο. 23 ξένοι φοιτητές μέσω του Erasmus από χθες στα μαθήματα του ΤΕΙ.

 

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν το πρωί οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ. Νέα διοίκηση για το σύλλογο των φίλων της Παιδόπολης. Την Κυριακή σε εκδήλωση στο Ιμαρέτ θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Την Κυριακή το μεσημέρι κόβει βασιλόπιτα ο σύλλογος ΑμΕΑ Καβάλας.

 

Με προβλήματα η Energean που το Σάββατο παίζει κρίσιμο ματς με το Πευκοχώρι, πιθανοί απόντες οι Ετινόσα και Κουμλέλης. Ανακοίνωση του Νέστου κατά του διαιτητή που σφύριξε το ματς με τον Κεραυνό Πέρνης.

Διαβάστε επίσης