ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Την πρόθεση του να ιδιωτικοποιήσει τμήματα και του νέου λιμανιού της Καβάλας «Φίλιππος Β’» δημοσιοποίησε μία ακόμη φορά το ΤΑΙΠΕΔ. Αν και τα έργα υποδομής στο νέο λιμάνι δεν έχουν ολοκληρωθεί, υπάρχουν ενδιαφερόμενοι ιδιώτες. Ίδια σχέδια ιδιωτικοποίησης έχει το ΤΑΙΠΕΔ και για τα υπόλοιπα 9 περιφερειακά λιμάνια.

 

Ο Δήμος Καβάλας υλοποίησε υποχρεωτική μνημονιακή νομοθεσία, δέσμευσε 1.000 περίπου τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών λόγω χρεών άνω των 500 ευρώ. Οι περισσότεροι πολίτες οφείλουν χρήματα από κλήσεις της Δ. Αστυνομίας και της Ελληνικής Αστυνομίας. Από την 1η Ιουλίου πάλι διαθέσιμο για εκδηλώσεις το Όσκαρ αφού νοικιάστηκε από το Δήμο. Πρόστιμα σε 3 καταστήματα επειδή δεν είχαν POS επέβαλε η Διεύθυνση Εμπορίου. Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος θα επισκεφθεί αύριο τη δομή προσφύγων στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου». Παρά το ότι ο Δήμος Καβάλας φαίνεται να απορρίπτει την ιδέα τους, γονείς μαθητών του 12ου δημοτικού σχολείου συνεχίζουν να ζητούν εκτέλεση του δημοτικού έργου με ταυτόχρονη λειτουργία του σχολείου.

 

Μία ακόμη πορεία για τη Μακεδονία έγινε χθες βράδυ στο κέντρο της πόλης. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Πριονίδη, απάντηση της ΝΟΔΕ. Τον Οκτώβρη εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο. Το θέμα των προνηπίων και της φοίτησης τους στα δημόσια νηπιαγωγεία κυριάρχησε στη χθεσινή γενική συνέλευση δασκάλων- νηπιαγωγών. Μια ακόμη σύσκεψη προετοιμασίας για το αεροπορικό σόου έγινε χθες. Νέα ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ Νέστου. Στο Υπουργείο Ενέργειας στάλθηκε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τα έργα Σταθάκη.

 

Το απόγευμα στο Πάρκο μεγάλη γιορτή των δημοτικών παιδικών σταθμών. Το απόγευμα εκδήλωση στην Παναγία, από το σύλλογο κατοίκων της συνοικίας. Άρχισε η περίοδος εγγραφών στον παιδικό σταθμό Κιτσικοπούλειο. Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέτρος Πετρόπουλος συγχαίρει για τη διάκριση του το Γυμνάσιο του Αμυγδαλεώνα.

 

Συνεδρίασε χθες βράδυ η νέα διοίκηση του ΑΟΚ. Τον 19χρονο Στέφαν Κόρφα, γιο του παλιού μπασκεμπολίστα Τζον Κόρφα, θέλει να αποκτήσει η Ένωση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης