• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Εντείνονται οι προσπάθειες του Δήμου Καβάλας για την εφαρμογή προσωρινής κυκλοφοριακής λύσης στο σημείο όπου τον περασμένο Νοέμβρη κατέρρευσε η γέφυρα. Ενώ ο Στρατός δεν έχει απαντήσει στην πρόσκληση που του απεύθυνε η Δήμαρχος, εξετάζεται λύση αμφιδρόμησης της υφιστάμενης οδού. Στο συγκεκριμένο σενάριο οι πεζοί θα εξυπηρετούνται διερχόμενοι από τον περιβάλλοντα χώρο του παλιού νοσοκομείου. Κρίσιμο σημείο της υπόθεσης το πλάτος της διαθέσιμης οδού.

 

57χρονος ψαράς από τη Θάσο αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα. Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τους χώρους διοίκησης του Πουλίδειου γηροκομείου, πήραν φεύγοντας το χρηματοκιβώτιο που βρήκαν. Εξιχνιάστηκε η ληστεία με θύμα 90χρονο στο Περιγιάλι, συνελήφθη ένας από τους 4 νεαρούς δράστες. Το Επιμελητήριο Καβάλας μαζί με το τμήμα ΑΜ του Τεχνικού Επιμελητηρίου θα πιέσουν το γραφείο της Πολεοδομίας για πιο εύκολη έκδοση οικοδομικών αδειών. Ο Κώστας Μπαντίκος πιθανός νέος διευθυντής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της ΑΜΘ.

 

14 υποψηφίους παρουσίασε σε εκδήλωση που έγινε στην Ελευθερούπολη ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Γιώργος Γερομάρκος. Στην Καβάλα το πρωί ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής. Λόγω έλλειψης κατάλληλων χώρων σημερινή προεκλογική εκδήλωση στο Ζυγό θα γίνει στην αίθουσα που διαθέτει ο ιερός ναός του χωριού. Με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος της Θάσου ζητά προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Την Κυριακή ανακοινώνει υποψηφίους του στο Δήμο Νέστου ο Σάββας Μιχαηλίδης. Περιοδεία στο ΤΕΙ κάνει το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρης Παπατολίδης.

 

Αλλαγή του υφιστάμενου κανονισμού του νοσοκομείου ζητά η πρόεδρος των εργαζόμενων Κατερίνα Πετράκη. Περιφερειακό χαρακτήρα θα λάβει ο σύλλογος Καβάλας εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών. Αθηναϊκή ιστοσελίδα σημειώνει ότι ο διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση του νέου λιμανιού θα γίνει μετά το Πάσχα. Την Καθολική εκκλησία στην πόλη μας επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Στέφανος.

 

Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» εκδήλωση της Στέγης- αφιέρωμα στον Θοδωρή Γκόνη. Παρουσιάζεται το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο της Μαρίας Εκμετσίογλου. Γενική συνέλευση πραγματοποιεί το απόγευμα ο Φυσιολατρικός όμιλος.

 

Συνεχίζουμε ενωμένοι, είναι το μήνυμα που έστειλαν χθες βράδυ μέσω του facebook οι τρεις αρχηγοί του Νέστου. 7 Απριλίου η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του ΑΟΚ. Το μεσημέρι εξ αναβολής αναμέτρηση του Βύρωνα με την Αναγέννηση Λιμεναρίων.

 

Διαβάστε επίσης