• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Ξεκαθάρισαν στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι προθέσεις της Εγνατίας Οδού όσον αφορά τα πλευρικά διόδια στο νέο λιμάνι και τα μετωπικά κοντά στην Καβάλα. Τα πλευρικά καταργούνται κι εντός των ημερών ξηλώνονται, με ταυτόχρονη επαναλειτουργία της ανατολικής εισόδου στην πόλη. Τα δε μετωπικά μετακινούνται από την Παράκαμψη ανατολικότερα, στο ύψος της Νέας Καρβάλης. Παρόλα αυτά το απόγευμα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη θα γίνει σύσκεψη, θέμα της οποίας είναι οι συνέπειες στους επαγγελματίες από το ότι η ανατολική είσοδος της Καβάλας ήταν κλειστή για μήνες.

 

Με δύο συναντήσεις το πρώτο 10ημερο του Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί στο Υπουργείο Εργασίας ο διάλογος για τα θέματα 135 εργαζομένων στη ΒΦΛ. Συγκρατημένη αισιοδοξία από τη χθεσινή πρώτη συνάντηση εκφράζει το σωματείο.

 

Συνελήφθη στη Δράμα άνδρας υπεύθυνος για την τηλεφωνική εξαπάτηση πολιτών, σε καλό δρόμο οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Η δίωξη ναρκωτικών ανακοίνωσε τη σύλληψη 37χρονου στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κιλά χασίς. Δύο άτομα μέσω ΑΣΕΠ θα προσλάβει η αρχαιολογική υπηρεσία Καβάλας. Γενική συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας χθες το μεσημέρι για το Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας. Χωρίς αλλαγές σε δρομολόγια και πλοία συνεχίζεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Καβάλας με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Το απόγευμα στο Επιμελητήριο συνάντηση Δέμπα- Παναγιωτίδη παρουσία και των υπόλοιπων μελών της παράταξης.

 

Μικρή συμμετοχή εκπαιδευτικών στη χθεσινή στάση εργασίας στο Νομό, κινητοποίηση του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών στη Θάσο. Επίκαιρη ερώτηση βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής για την καθυστέρηση καταβολής αποζημιώσεων σε αγρότες του Δήμου Παγγαίου. Το ταμείο αλληλοβοήθειας ελλήνων ηθοποιών βράβευσε καλλιτέχνες με καριέρα στο εξωτερικό, ανάμεσα τους και η Μαρία Καραβία.

 

Ικανοποίηση στον ΑΟΚ για τη συνάντηση με το Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη. Τηλεοπτικό το ματς της ομάδας το Σάββατο στη Βέροια. Σοβαρός τραυματισμός του νεοαποκτηθέντα Αριστείδη Κόκκορη.

 

Διαβάστε επίσης