ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

24 κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο ΕΟΔΥ. Από αυτά τα 8 αφορούν τη Θάσο, νούμερο ρεκόρ για το νησί. Χθες στα σχολεία του Ν. Καβάλας η κατάσταση ήταν πιο ήρεμη με ένα μόνο νέο κρούσμα, σε εκπαιδευτικό δημοτικού σχολείου της Καβάλας. Δεν κλείνει το σχολείο, σε καραντίνα ο εκπαιδευτικός και 3 ακόμη συνάδελφοι του. Δεν άλλαξε η κατάσταση στο Νοσοκομείο από πλευράς αριθμού ασθενών με covid. Επιμένουν οι γονείς της Θάσου να κλείσουν τα σχολεία όλου του νησιού.

 

Σύμφωνα με την Αναστασία Ιωσηφίδου έγινε δεκτή η προσφυγή της στην επιτροπή του άρθρου 152 κι έτσι ισχύει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μειωμένα ανταποδοτικά τέλη για το τρέχον έτος. Μεγάλος βράχος έπεσε από ύψος 10 μέτρων στο έδαφος σε χώρο πίσω από το κτίριο της Πυροσβεστικής. Διαμαρτυρία Επιμελητηρίων Καβάλας και Δράμας για μη χορήγηση βεβαίωσης από τον ΕΦΚΑ. Η Αστυνομική Διεύθυνση ανακοίνωσε τη σύλληψη του επικεφαλής κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε Θάσο και Καβάλα.

 

Την επιχείρηση Μπαμπατζίμ στη Χρυσούπολη επισκέφθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ερώτηση Τάνιας Ελευθεριάδου για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας. Αποκαταστάθηκαν οι μικρές τελικά ζημιές στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου. Δειγματοληψία υδάτων σε περιοχές ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου. Ο Λιμενάρχης Καβάλας ευχαριστεί τον ΟΛΚ για την άριστη μεταξύ τους συνεργασία.

 

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών αγόρασε αθλητικά παπούτσια για τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Παιδόπολη. Προσλήψεις 15 ατόμων στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Παγγαίου. Σε εργαστήρια σχετικά με την τοπική ιστορία συμμετέχει η Δημωφέλεια.

 

Σταμάτησε η συνεργασία του Αετού Οφρυνίου με τον Κάπατζη. Επιστολή στην ΕΟΚ σχετικά με την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος της Α2 στέλνουν οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό.

 

Διαβάστε επίσης