ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Με ανακοινώσεις που εξέδωσαν το προηγούμενο διήμερο οι νομαρχιακές επιτροπές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής δηλώνουν την αντίθεση τους στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ναυτιλίας για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΚ. Ασκούν κριτική στην Κυβέρνηση, ζητούν ειδικά το κεντρικό λιμάνι να παραμείνει στο δημόσιο. Την Τρίτη ο αρμόδιος Υπουργός αναφέρθηκε σε διαγωνιστική διαδικασία για τα περιφερειακά λιμάνια και οργανισμούς λιμένων που θα υλοποιηθεί εντός του έτους. Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο, στη συνεδρίαση τη Δευτέρα.

 

Χθες βράδυ στην Ελευθερούπολη συνελήφθησαν δύο διακινητές μεταναστών, προηγήθηκε καταδίωξη τους. Καταμέτρηση των επιβατών του κάνει το Αστικό ΚΤΕΛ προκειμένου να μειώσει δρομολόγια όταν αυτοί είναι αποδεδειγμένα λίγοι. Εποχιακοί εργαζόμενοι μέσω του νέου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας θα κόψουν τα χόρτα την Άνοιξη στους Δήμους του Νομού Καβάλας. Κρίσιμη η αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου. Η Περιφέρεια θα οργανώσει μετά το Καλοκαίρι θεολογικό συνέδριο στη Λυδία.

 

Ιατρικές εξετάσεις που έγιναν χθες απέδειξαν ότι δεν οφείλονται στα προσφυγόπουλα του 9ου δημοτικού σχολείου τα περιστατικά «ψείρας σώματος». Ερώτηση στη Βουλή της Τάνιας Ελευθεριάδου για την καθυστέρηση των αποζημιώσεων σε σταφυλοπαραγωγούς του Παγγαίου. Ο Μακάριος Λαζαρίδης ανακοίνωσε ότι θα χορηγείται κανονικά στους ασθενείς του ογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου το φάρμακο Vidaza. Στο Νοσοκομείο Καβάλας ως δωρεά τα χρήματα από τον νυχτερινό αγώνα δρόμου του περασμένου Σεπτέμβρη.

 

Παρουσιάζεται το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Θεοφανέλη. Την ίδια ώρα στη Δ. Καπναποθήκη παρουσιάζεται βιβλίο τουριστικού περιεχομένου της Μαρκέλας Σαράϊχα Φέσσα. Την περασμένη Δευτέρα έκοψε βασιλόπιτα ο συνοικιακός σύλλογος του Βύρωνα. Ανακοίνωση για τη γιορτή των 3 Ιεραρχών από τον σύνδεσμο φροντιστών Καβάλας.

 

Τηλεοπτικό το ματς του ΑΟΚ με τα Τρίκαλα, θα γίνει στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου. Αντιπροσωπεία του ΑΟΚ θα είναι το πρωί στο 1ο και 4ο ΕΠΑΛ. Το Σάββατο στο Λούσυ κόβει βασιλόπιτα ο ΟΘΑΚ.

 

Διαβάστε επίσης