ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΗ 2018

Δυσλειτουργία στο σύστημα αερισμού διαπιστώνει η ΔΕΥΑΚ στο Βιολογικό Καθαρισμό της Άσπρης Άμμου. Απομακρύνει τα στερεά απόβλητα από τις δεξαμενές επεξεργασίας των λυμάτων, επισπεύδει τη διαδικασία για την προμήθεια ανταλλακτικών προκειμένου να λειτουργήσουν επιπλέον ρότορες. Το θέμα των οσμών σε Άσπρη Άμμο και Περιγιάλι απασχόλησε και τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Κριτική από την αντιπολίτευση.

 

Χθες βράδυ ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε ότι η κακή λειτουργία του δημοτικού φωτισμού οφείλεται σε βλάβη της ΔΕΗ. Αύριο ή μεθαύριο συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο σημείο κατασκευής των διοδίων. Ολοκληρώνεται το μεσημέρι η επίσκεψη στην Καβάλα του αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Τσιρώνη. Το απόγευμα σε Δημαρχείο και Επιμελητήριο η υπουργός Τουρισμού. Άρχισε χθες το πρόγραμμα των δωρεάν σχολικών γευμάτων σε μαθητές 9 δημοτικών σχολείων. Γονείς μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου ενημερώθηκαν από τη δήμαρχο για το ενδεχόμενο μετακόμισης τον προσεχή Σεπτέμβρη.

 

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις το πρωί, σε πλατεία Ελευθερίας και Καπνεργάτη. Άκυρη η απόλυση Μπράτσου από την Selecta, σύμφωνα με την Επιθεώρηση Εργασίας. Πανέτοιμη η Ελευθερούπολη για τη Λευκή Νύχτα την Παρασκευή. Άρχισε χθες η μετακόμιση των εκθεμάτων του Ναυτικού Μουσείου στο κτίριο της Ραψάνης. Κριτική με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ στη λειτουργία των διοδίων στην Παράκαμψη. Αναδάσωση του ΤΑΡ σε περιοχές της ΑΜΘ. Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Απέχουν μία ώρα το πρωί από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι του τοπικού συλλόγου.

 

Το βράδυ στην Καλαμίτσα φιλανθρωπική εκδήλωση τοπικών συλλόγων για την ενίσχυση παιδιού που έχει ανάγκη από ιατρική βοήθεια. Πετυχημένη η πρώτη μέρα του Καλοκαιρινού παζαριού της Πνοής. Το απόγευμα στο στέκι Σπούτνικ εκδήλωση για το Μάη του ‘ 36 και τους Καβαλιώτες Καπνεργάτες.

 

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο πινκ πονκ η Λεμονιά Γκαϊταντζή. Την Παρασκευή ο Δήμος Παγγαίου βραβεύει την Ιωάννα Ξουλόγη. Μεταγραφικοί στόχοι της Ένωσης οι Σταμπουλής- Γρίψιος – Γκέλιος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης