• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Αποκλιμάκωση της κατάστασης στο Ν. Καβάλας από πλευράς υψηλής θερμοκρασίας. Αργά αλλά σταθερά η κατάσταση θα επανέλθει ως το Σαββατοκύριακο σε πιο φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Χθες σημειώθηκε ρεκόρ 15ετίας στις θερμοκρασίες της Καβάλας αφού σύμφωνα με το Metekav.gr καταγράφηκε θερμοκρασία σχεδόν 39 βαθμών κελσίου. Γεμάτες και το βράδυ οι παραλίες.

 

Αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού στο Νομό μας αλλά μειώθηκαν οι ασθενείς του Νοσοκομείου. Στις 20 Σεπτέμβρη ο διαγωνισμός για την ενοικίαση των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου στον Αμυγδαλεώνα. Διακοπή ρεύματος αρκετών ωρών χθες το απόγευμα σε τμήμα της παραλίας Οφρυνίου. Πρόστιμο 30.000 ευρώ από το Δήμο Καβάλας σε δημότη επειδή πυροβόλησε γάτα, η υπόθεση θα απασχολήσει και τη δικαιοσύνη.

 

Επιβεβαιώνεται από την ΕΡΓΟΣΕ η δημοπράτηση μέσω ανταγωνιστικού διαλόγου του έργου της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με την Καβάλα. Βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της εταιρίας του Βιοτεχνικού Πάρκου διαπιστώνει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Παύλος Τσουμάκης. Παραμένει αυξημένη η κίνηση προς τα νησιά του Β. Αιγαίου από το κεντρικό λιμάνι. Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας ανανέωσε την απόφαση του, παραχωρεί το κτίριο πίσω από το Τελωνείο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιμένα.

 

Άρθρο του δικηγόρου Καβάλας Οδυσσέα Καραγιαννακίδη για τους χώρους στάθμευσης, για το πάρκινκ της Ροδόπης μετά την ψήφιση της γνωστής τροπολογίας. Η Ροδόπη αναμένεται να λειτουργήσει εντός των ημερών. Κείμενο σε ιστοσελίδα των Αθηνών της Μανίνας Ζουμπουλάκη για τα φεστιβάλ Cosmopolis και Φιλίππων. 12 και 13 Αυγούστου εκδηλώσεις της ΚΝΕ στη Θάσο.

 

Εκτός Σούπερ Λιγκ 2 ο ΑΟΚ και αποχώρηση από την ομάδα και του Γιώργου Μανάφη.

 

 

Διαβάστε επίσης