• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης η απόφαση που έλαβε τον περασμένο Απρίλιο το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την αμφιδρόμηση της οδού μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Η απόφαση κινδυνεύει να μην υλοποιηθεί ποτέ αφού η Αποκεντρωμένη θέτει όρο την αλλαγή του ρυμοτομικού στην ίδια περιοχή. Θυμίζουμε ότι η απόφαση εκτός από την αμφιδρόμηση προβλέπει κατεδάφιση και επανακατασκευή του τοίχου της αυλής του παλιού Νοσοκομείου.

 

Το φέρι μποτ «Άναξ» της εταιρίας Μητσόπουλου εκτελεί σήμερα και αύριο δρομολόγια στη γραμμή Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη λόγω βλάβης του ΣΑΟΣ 2. Γερμανίδα τουρίστρια 40 ετών σώθηκε χθες το απόγευμα στην ακτή της Καλαμίτσας με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση που της έκανε προσωπικό του ΕΚΑΒ. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου. Μέτρα μείωσης της ταχύτητας των αυτοκινήτων ζητούν για τμήμα της οδού Καβάλας- Νέας Περάμου κάτοικοι του οικισμού Σαράντα. Με την ευκαιρία της γιορτής της Μεταμόρφωσης ανακοινώθηκε έργο ριζικής ανακαίνισης του ομώνυμου ιερού ναού στη συνοικία του Βύρωνα.

 

Με τον Υπουργό Υγείας συναντήθηκε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Από το ΕΣΠΑ χρηματοδοτείται έργο αναβάθμισης των εγκαταστάσεων των λασπόλουτρων, τα οποία κατόπιν τούτου θα λειτουργούν όλο το έτος. Με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου συναντήθηκε ο Χρήστος Μέτιος. Την υπηρεσία Καθαριότητας και τη συνοικία των Ποταμουδίων επισκέφθηκε χθες ο Θόδωρος Μουριάδης. Λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης είναι ελάχιστα αυτό το διάστημα τα άδεια δωμάτια στα ξενοδοχεία της πόλης. 4 περίπου χρόνια μετά την ολοκλήρωση του, ετοιμάζεται να παραληφθεί οριστικά από το Δήμο το έργο του δρόμου προς το νέο Νοσοκομείο.

 

Εκπρόσωποι του συλλόγου Μικρασιατών της Κοζάνης επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες το μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στις Καμάρες. Το βράδυ στο Φρούριο η παράσταση «Λωξάντρα». Με πρωτοβουλία πολιτών, πραγματοποιούνται το βράδυ πάρτι στις παραλίες της Ραψάνης και της Καλαμίτσας.

 

Δύο ακόμη μεταγραφές θα κάνει ο ΑΟΚ. Στήριξη στην προσπάθεια της διοίκησης από τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας. Στον Κεραυνό Πέρνης ο Γιώργος Γκουτζίδης. Την Παρασκευή στη Νέα Πέραμο η 3η γιορτή αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου.

 

Διαβάστε επίσης