ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

Εντελώς απαισιόδοξες είναι οι σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Καβάλας για την καθαριότητα των σχολείων από την ερχόμενη Δευτέρα. Συνδυάζουν τον μικρό αριθμό εργαζόμενων πλήρους απασχόλησης με τις αυξημένες δουλειές τους, λόγω των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού. Αντίθετη είναι η πρόβλεψη του Δήμου Καβάλας, ο Δήμαρχος δίνει σήμερα συνέντευξη τύπου. Σε ειδική προετοιμασία και καθαριότητα το 21ο δημοτικό σχολείο του Αγίου Λουκά, τη Δευτέρα επαναλειτουργεί μετά από δύο χρόνια λόγω εκτέλεσης δημοτικού έργου. Εν τω μεταξύ οι γονείς και κηδεμόνες του δημοτικού σχολείου Θεολόγου – Ποτού φέρονται να έλαβαν απόφαση αντίθετη με τη χρήση μάσκας από τους μαθητές.

 

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα χθες η ΠΕ Καβάλας δεν είχε κρούσματα κορωνοϊού. Μέσω ΠΕΠ της Περιφέρειας και Leader της Αναπτυξιακής Καβάλας έργα στην Παναγία από αυτά που περιελάμβανε το πρόγραμμα που πέρσι απορρίφθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Άγνωστη η αιτία της φωτιάς στο ανοιχτό κολυμβητήριο. Επανήλθε στη στεριά, στο νέο λιμάνι, το υδροπτέρυγο. Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σε λατομείο στο Βώλακα, με καταγωγή από τη Λιμνιά ο άτυχος άνδρας.

 

Τραυματισμός Ρουμάνου τουρίστα μετά από βουτιά στη Γκιόλα της Θάσου. Γνωστό από τον Φεβρουάριο ήταν το πρόβλημα που καθυστερεί το έργο του οικιακού φυσικού αερίου στην Καβάλα, δηλώνει ο Μακάριος Λαζαρίδης. Επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση του ΔΕΔΑ και του ΔΕΣΦΑ. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Σταϊκούρα για θέματα επιχειρήσεων της Καβάλας είχε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Για μεγάλη έλλειψη αστυνομικών στην Α.Δ. Καβάλας κάνει λόγο η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου. Δύο άτομα συνέλαβε η δίωξη ναρκωτικών Καβάλας για κατοχή 10 κιλών χασίς.

 

250 δωρεάν μαστογραφίες για τις Καβαλιώτισσες από το σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Πέθανε χθες η γεννημένη στην Ελευθερούπολη ηθοποιός Κία Μπόζου. Από τη Δευτέρα ο Δήμος Καβάλας μοιράζει τρόφιμα στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

 

Συνεχίζονται στην Αθήνα διαβουλεύσεις και πιέσεις για την μορφή των εθνικών κατηγοριών στο ποδόσφαιρο. Παρακολουθεί τις εξελίξεις ο ΑΟΚ. Φιλικό σήμερα του ΓΣΕ με τον Πανσερραϊκό.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης