ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Μία ακόμη συζήτηση για το προσφυγικό πρόβλημα έγινε χθες βράδυ, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν υπήρξαν σημαντικά νέα στοιχεία, ούτε συγκεκριμένες αποφάσεις. Αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση η απόφαση ορισμού αντιπροέδρων στις διοικήσεις νομικών προσώπων- δημοτικών επιχειρήσεων. Ο Κώστας Πεφάνης πρόεδρος στην τουριστική επιτροπή του Δήμου.

 

Μετά από εισήγηση του ΤΑΙΠΕΔ πρόεδρος του ΟΛΚ ορίστηκε ο Γιώργος Φιλόσογλου και διευθύνων σύμβουλος η καθηγήτρια Άννα Θυσιάδου. Σύμφωνα με στοιχεία του ΣΕΤΕ ο οδικός τουρισμός στην Ελλάδα σημείωσε αύξηση και τον Αύγουστο. Ολοκληρώθηκε χθες η απομάκρυνση από τις δημοτικές παραλίες ακτές του κολυμβητικού εξοπλισμού. Και τον προσεχή Χειμώνα το λιμάνι της Καβάλας θα εξυπηρετεί τα δρομολόγια προς τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου. Συνταξιούχοι της Καβάλας θα λάβουν μέρος σε κινητοποίηση διαμαρτυρία που θα γίνει στις 8 Οκτώβρη στην Κομοτηνή.

 

Ανακοίνωση καταγγελία του ΕΥΚ σε βάρος του ΠΑΜΕ για τα γεγονότα της περασμένης Παρασκευής. Τέλειωσε χθες βράδυ η έκθεση του Επιμελητηρίου. Το σωματείο εργαζομένων της ΒΦΛ συμμετέχει στην αυριανή απεργία. Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ περιόδευσε στις πληγείσες από τις βροχές αμπελοκαλλιέργειες της Δ.Ε Ελευθερών. Ερώτηση Τάνιας Ελευθεριάζουν για ζημιές σε εκτάσεις του Δ. Νέστου. Βάση δεδομένων για δεσποζόμενα και αδέσποτα σκυλιά δημιουργεί ο Δήμος της Θάσου.

 

Στις 14 Οκτώβρη γενική συνέλευση και εκλογές στο σύλλογο κατοίκων Κηπούπολης- Καλαμίτσας. Μαθήματα δημιουργικής γραφής στη Στέγη. Δύο ώρες κάθε μέρα λειτουργεί από σήμερα το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο. Εκδήλωση μνήμης την Κυριακή στους Φιλίππους. Την Κυριακή στη Θάσο ενημερωτική εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου για τα εμβόλια.

 

Υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής με το Αιγάλεω ο Κώστας Μαρκόπουλος. Η ομάδα της Φλωρεντίας κατέκτησε το δεύτερο τουρνουά μπάσκετ σε αμαξίδιο.

 

Διαβάστε επίσης