• 20 Απριλίου 2024,

Κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερη η αγκαλιά της Καβάλας για το Night City Run

 Κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερη η αγκαλιά  της Καβάλας για το Night City Run

Με μεγάλη επιτυχία πραμγατοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου το 6ο Night City Run που κυριολεκτικά βάζει σε κίνηση όλη την πόλη και “φωτιά” στο FB και στο instagram τα οποία κινούνται το Σαββατοκύριακο αυτό σε ρυθμούς Night City Run.

Είναι αναμφισβήτητα το γεγονός της Φινοπωρινής Καβάλας και απο τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στην πόλη αυτή.

Για τον λόγο αυτό ένα μεγάλο μπράβο στην Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας που ήταν ο εμπνευστής αλλά και αποκλειστικός εκτελεστής αυτής της  ιδέας – διοργάνωσης τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια και μέχρι να μπει υπό την αιγίδα του Δήμου Καβάλας , στον Δήμο Καβάλας που το στήριξε και το στηρίζει με όλα τα μέσα αλλά και στους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους δρομείς.

Φέτος μάλιστα με την συμμετοχή και του Γιάννη Σερβετά στον ρόλο του παρουσιαστή  που αποτέλεσε και το κερασάκι στην τούρτα η εκδήλωση στην κυριολεξία απογειώθηκε.

Κάθε χρόνο είναι όλο και μεγαλύτερη η αγκαλιά της Καβάλας για το Night City Run που έχει κάθε χρόνο και φιλανθρωπικό σκόπό.

Φέτος το 6ο Night City Run ήταν αφιερωμένο στην μάχη κατά του παιδικού καρκίνου και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης πήγανε για αυτό τον σκοπό.

Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και την συνδρομή της Τροχαίας Καβάλας που εκείνο το βράδυ επιστρατεύει όλο το έμψυχο υλικό που διαθέτει η υπηρεσία και χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα.

 

Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο αφού φαίνεται ότι ο Οκτώβρης μας επιφυλάσσει αρκετές καιρικές εκπλήξεις ξεκινώντας από το φαινόμενο το οποίο θα μας επηρεάσει προς τα τέλη της εβδομάσας.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι δεν θα είναι και τόσο σοβαρό όσο μας λένε.

Θυμίζω ότι η διανομή πετρελαίου το οποίο κανείς δεν γνωρίζει με ποια τιμή θα ξεκινήσει με όλα αυτά που γίνονται στον Κόλπο ξεκινάνει από τις 15 Οκτώβρη.

Μέχρι τότε. και εύχομαι να μην χρειαστεί ,τα παγόνια!

 

O AOK μετά τα Χανιά που κέρδισε για τον θεσμό του κυπέλου και βρίσκεται και μία κατηγορία πάνω από την δική μας κέρδισε και τα Τρίγλια με το ευρύ μάλιστα σκορ 4-1.

Η ομάδα έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές  κατηγορίες μετά απο 5 χρόνια μιζέριας δείχνει να έχει κέφια αλλά θα πρέπει να ανοίξει και η όρεξη των φιλάθλων οι οποίοι θα πρέπει κάποια στιγμή να επιστρέψουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια.

Τα λεφτά είναι πολλά που χρειάζονται για να τρέξει η ομάδα σε αυτή την κατηγορία και οι άνθρωποι που τα βάζουν πολύ λίγοι.Ο φίλαθλοε κόσμος της Καβάλας οφείλει να επιστρέψει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα μας.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα , καλή εβδομάδα και καλό μήνα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ!

*Φώτο Διογένης Χαραλαμπίδης

 

 

 

Διαβάστε επίσης