ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Οι επαγγελματίες, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και ο Δήμαρχος της Θάσου αντέδρασαν με δηλώσεις τους στην κυβερνητική απόφαση για τη διακοπή της λειτουργίας των καταστημάτων της εστίασης από τις 12 το βράδυ έως τις 7 το πρωί. Το μέτρο ισχύει από σήμερα για 15 μέρες σε όλη την ΑΜΘ. Μάλλον σήμερα οι αποφάσεις του Δήμου Καβάλας για τις εκδηλώσεις του, οι οποίες πρέπει να γίνονται χωρίς όρθιους. Ένα κρούσμα ανακοίνωσε χθες για την ΠΕ Καβάλας ο ΕΟΔΥ, δύο θετικά κρούσματα διαπίστωσε το εργαστήριο του Νοσοκομείου. Ματαιώνεται η έκθεση KavalaExpo.

 

Θέματα της λειτουργίας της ΒΦΛ στην έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Λειτούργησε χθες βράδυ ο επιπλέον φωτισμός στην κεντρική πλατεία, έγιναν έργα βαψίματος διαβάσεων. Την Πέμπτη αντί του Σαββάτου αυτήν την εβδομάδα η λαϊκή αγορά. Κλοπή αυτοκινήτου στο Παληό, διάρρηξη διαμερίσματος σε πολυκατοικία στον Άη Γιάννη. Εντός των ημερών δημοπρατείται το έργο του οικιακού φυσικού αερίου. Καταγραφή κατοικιών και κατοίκων για την περιοχή ύψωμα «Βασιλάκη».

 

Ο Μακάριος Λαζαρίδης ανακοίνωσε ότι αύριο πιστώνονται στους λογαριασμούς των αγροτών του Ν. Καβάλας τα χρήματα του υπολοίπου των αποζημιώσεων του 2019. Απρόθυμοι να επιστρέψουν στις πατρίδες τους οι πρόσφυγες του «Ασημακοπούλου». Προσλήψεις 28 ατόμων στο Νοσοκομείο ανακοίνωσε ο διοικητής του Ντίνος Κλειτσιώτης. Μία ακόμη απάτη εξιχνίασε το τμήμα Ασφαλείας για υποτιθέμενη αγοραπωλησία οχήματος.

 

Μαθητές και παιδιά της γειτονιάς χρωμάτισαν σκαλάκια στην οδό Τομπάζη. Συνεχίζονται οι αεροψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στο Δ. Νέστου. Εθελοντική ομάδα έκανε καθαρισμό του βυθού της θάλασσας στο λιμάνι της Κεραμωτής.

 

Την προσεχή Δευτέρα επαναλειτουργούν τα γήπεδα των Δήμων Καβάλας και Παγγαίου. Μεταγραφή για τους «Πάνθηρες», απέκτησαν την Κωνσταντίνα Αρσένογλου. Στην Ιεράπετρα και ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΟΚ Γιάννης Παπαδόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης