• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Τα ξημερώματα της Δευτέρας έγιναν γνωστά μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών τα τελικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών και στο Ν. Καβάλας. Η αποχή στο Νομό μας έφθασε σε ποσοστό 62%. Πρώτο κόμμα στην Καβάλα η ΝΔ, με πτώση 15 ποσοστιαίων μονάδων. Μεγάλη άνοδος της Ελληνικής Λύσης, μικρότερη του ΠΑΣΟΚ. Πτώση του ΣΥΡΙΖΑ. Στους υποψήφιους ευρωβουλευτές, οι Καβαλιώτες έδωσαν πρωτιά σε Γιώργο Αυτιά, Κώστα Αρβανίτη και Θόδωρο Ζαγοράκη. Μετά από 12 χρόνια είμαστε δεύτερο κόμμα στο Νομό, αναφέρει ανακοίνωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ.

 

Πέφτουν σοβάδες από την καπναποθήκη Τσιμίνο στο Καρνάγιο. Πολύ πιθανή η επαναλειτουργία του χώρου στάθμευσης βαρέων οχημάτων στο λιμάνι. Μάλλον θα προηγηθεί ασφαλτόστρωση του χώρου. Σταθερά λίγα και την προηγούμενη εβδομάδα τα δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό, μετά από μήνες θετικό περιστατικό στην Καβάλα. Διαπιστώθηκε την περασμένη Δευτέρα κι αφορούσε άνδρα 73 ετών. Η Πυροσβεστική υπηρεσία Ελευθερούπολης έσβησε φωτιά σε αγροτική αποθήκη στο Ορφάνι. Ανοιχτές λόγω ζέστης οι κλιματιζόμενες αίθουσες στα ΚΑΠΗ Βύρωνα και Ποταμουδίων.

 

Θα συζητηθεί περισσότερο το μέλλον της πιάτσας Ταξί στην πλατεία Καπνεργάτη, δεν πήρε απόφαση χθες το Δημοτικό Συμβούλιο. Η συνεδρίαση έγινε παρουσία αρκετών οδηγών Ταξί της πόλης. Με δικά τους έξοδα οι επιχειρηματίες σε Νέα Καρβάλη και Περιγιάλι καθάρισαν και ετοίμασαν τις παραλίες για την καλοκαιρινή χρήση. Ενισχύθηκε και θα ενισχυθεί κι άλλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Μεταφορών, αυτό δήλωσε στους εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών ο Χριστόδουλος Τοψίδης.

 

Τους βουλευτές Πασχαλίδη Δεληκάρη ευχαριστούν οι εργαζόμενοι μέσω προγράμματος της Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών, έδειξαν ενδιαφέρον ώστε να παραμείνουν στις θέσεις τους. Τρίτη εκδήλωση «Μάθε πώς να χαρίζεις ζωή» στις 20 Ιούνη στην πλατεία. Το 11ο Δημοτικό ευχαριστεί την Κατερίνα Μαρκάκη που ως πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας έδειξε ενδιαφέρον για αυτό. Υποτροφίες σε παλιούς και νέους φοιτητές χορηγεί και φέτος μέσω προγράμματος το φιλανθρωπικό σωματείο Άγιος Νέστωρας.

 

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου η συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ για τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ. Ο Αριστείδης Καρίπογλου παραμένει πρόεδρος του Βύρωνα.

Διαβάστε επίσης