• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Επαγγελματίες πλήρωσαν και έστρωσαν την άμμο στις παραλίες Περιγιαλίου- Ν.Καρβάλης

 Επαγγελματίες πλήρωσαν και έστρωσαν την άμμο στις παραλίες Περιγιαλίου- Ν.Καρβάλης

Φωτογραφία αρχείου

Σε αντίθεση με αυτό που γίνονταν πολλά προηγούμενα Καλοκαίρια, φέτος οι επαγγελματίες που έχουν επιχειρήσεις εστίασης στην παραλία στο Περιγιάλι και στη Νέα Καρβάλη πλήρωσαν οι ίδιοι για τη διαμόρφωση της αμμουδιάς.

Ώστε να είναι κατάλληλη για την παραμονή των λουόμενων. Τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος Καβάλας πλήρωνε ιδιωτικό μηχάνημα, το οποίο έστρωνε και καθάριζε την άμμο στις παραλίες και του Περιγιαλίου και της Νέας Καρβάλης.

Είναι κάτι που φέτος το απέφυγε. Οι επαγγελματίες συνεννοήθηκαν μεταξύ τους μίσθωσαν το ειδικό μηχάνημα και έκαναν τη δουλειά τους. Φέτος ο Δήμος Καβάλας αυτή την εργασία την έκανε μόνο για την παραλία της Καλαμίτσας.

Όπου ως συνήθως μετέφερε και άμμο. Οι επαγγελματίες διαμαρτύρονται, δηλώνουν την έκπληξη τους για το γεγονός χωρίς αυτό δυστυχώς να αλλάζει την ουσία της υπόθεσης.

Και στην παραλία της Νέας Καρβάλης αλλά και στη μεγάλη παραλία του Περιγιαλίου η προσέλευση των λουόμενων είναι πολύ συχνή καθημερινά. Και οι επιχειρήσεις σε αρκετές περιπτώσεις «στρώνουν» και ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Διαβάστε επίσης