ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Την ερχόμενη εβδομάδα το Νοσοκομείο της Καβάλας θα παραλάβει και θα χρησιμοποιήσει τα πρώτα εμβόλια της εταιρίας Johnson & Johnson. Τα μονοδοσικά εμβόλια παραλαμβάνονται εντός της εβδομάδας από τη χώρα μας, στη συνέχεια μοιράζονται στα Νοσοκομεία και στα εμβολιαστικά κέντρα. Χθες στο Ν. Καβάλας έγιναν 845 εμβόλια, τα 191 στη Θάσο. Περίπου τα 700 ήταν η πρώτη δόση σε πολίτες.

 

Κανονικά πραγματοποιούνται όλη την εβδομάδα οι λαϊκές αγορές του Ν. Καβάλας. Περίπου 11.000 πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων που σήμερα είναι στο αρχείο της Δ.Ο.Υ. Καβάλας οδηγούνται στην ανακύκλωση. Την Κυριακή στο Νομό Καβάλας δύο περιστατικά συλλήψεων-  μετά από καταδίωξη- διακινητών παράτυπων μεταναστών. Εντείνεται το Αμερικάνικο ενδιαφέρον για την ιδιωτικοποίηση του νέου λιμανιού της Καβάλας.

 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΛΚ Άννα Θυσιάδου συναντήθηκε στην Αθήνα με το Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων. Το σωματείο των εργαζόμενων στα Πετρέλαια ενημέρωσε τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Μακάριο Λαζαρίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη. Προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας που προσωρινά εργάζεται στην Αθήνα συνάντησε τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ. Με τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα η αεροπορική σύνδεση της Καβάλας με την Αθήνα.

 

Συνεχίζεται η υπολειτουργία δικαστηρίων και δικαστικών υπηρεσιών στο δικαστικό μέγαρο. Χωρίς απρόοπτα η επιστροφή στα σχολεία των μαθητών των Λυκείων, self test και στους μαθητές των ειδικών σχολείων. Η ΠΕ Καβάλας συνεχίζει το έργο καθαρισμού της κεντρικής αποστραγγιστικής τάφρου στον κάμπο του Νέστου.  Διεθνής διάκριση για το κρασί Βίβλια Χώρα.

 

Από την Κατερίνη ο διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης του ΑΟΚ με την Τρίγλια. Στο Ορφάνι συνεχίζει ο Φώτης Δουμάνης.

 

Διαβάστε επίσης