ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Πολύωρη και η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Καβάλας. Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία δύο ψηφίσματα, υπέρ των σχολικών καθαριστριών και των 135 εργαζόμενων της ΒΦΛ. Αποφασίστηκε συνεδρίαση τη Δευτέρα προκειμένου να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τη συνεργασία του Δήμου Καβάλας με τη ΔΙΑΑΜΑΘ. Την Κυριακή το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει και πάλι για να εκλέξει νέο εκπρόσωπο στην οικονομική επιτροπή της παράταξης του Μάκη Παπαδόπουλου.

 

Οι Δήμαρχοι Καβάλας και Ξάνθης μαζί με το διευθυντή της ΔΙΑΑΜΑΘ ζήτησαν χθες ακόμη περισσότερη ανακύκλωση από τους πολίτες καθώς ξενάγησαν τους δημοσιογράφους στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής των απορριμμάτων. Απέχουν σήμερα από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι. Απεργιακή συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη. Η τράπεζα που διαχειρίζεται τη Βιομηχανική Περιοχή ξεκίνησε χθες εργασίες για τη λειτουργία του φωτισμού στον κόμβο εισόδου της ίδιας περιοχής. Νωρίς το πρωί ξεκινά περιοδεία στο χερσαίο τμήμα του Ν. Καβάλας ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θόδωρος Καράογλου.

 

Επαναδραστηριοποιείται το σωματείο πρακτόρων ΟΠΑΠ που πλέον συγκεντρώνει πράκτορες από τους Νομούς Καβάλας και Δράμας. 24 ξένοι φοιτητές από χθες στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας μέσω το προγράμματος Erasmus. Διακοπή νερού σήμερα στο κέντρο της πόλης λόγω εκτέλεσης έργου αλλαγής πυροσβεστικών κρουνών. Ανακοίνωση του Γιάννη Πασχαλίδη για τη λειτουργία του γραφείου των ΕΛΤΑ στον Πρίνο. Ανακοίνωση απάντηση της Τάνιας Ελευθεριάδου στην κριτική που της έκανε το σωματείο των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο.

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ευχαριστεί και συγχαίρει το Γιάννη Σαρρή που πρόσφερε τις χθεσινές εισπράξεις του καταστήματος του για τις ανάγκες του συλλόγου. Το προσεχές Σάββατο ο αποκριάτικος χορός της Θασιακής Ένωσης. Πετυχημένη συμμετοχή της Δημωφέλειας στην τουριστική έκθεση της Σόφιας.

 

Τηλεοπτικό το ματς του ΑΟΚ την Κυριακή στην Καλαμάτα.

Διαβάστε επίσης