• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Σε αναστολή λειτουργίας 14 ημερών είναι από σήμερα το 2ο Λύκειο Καβάλας, στο οποίο χθες εντοπίστηκε ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού. Επίσης χθες τέθηκαν σε αναστολή τμήματα στο Γυμνάσιο Ελευθερούπολης, στο Γυμνάσιο Νέας Περάμου. Για τον ίδιο λόγο διακόπτει τη λειτουργία του και 20ο Νηπιαγωγείο. Αναβάλλεται για μία εβδομάδα η επαναλειτουργία των κλινικών στον 3ο όροφο του Νοσοκομείου. 22 ήταν χθες οι ασθενείς στην κλινική covid, μηδέν στη ΜΕΘ covid. Επιστολή στην Υπουργό Παιδείας των Δημάρχων του Νομού Καβάλας για σταματήσει προσωρινά το δια ζώσης μάθημα σε όλα τα σχολεία.

 

Ήρεμη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδοτεί τα έργα μέσα κι έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». 24 προσλήψεις εποχιακού προσωπικού από το Δήμο Καβάλας. Η Εγνατία Οδός όρισε επιβλέποντες μηχανικούς στα έργα που θα εκτελέσουν ανάδοχοι στην πεσμένη γέφυρα.

 

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τη Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης επισκέφθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο Γιάννης Πασχαλίδης ανακοίνωσε την επίλυση του προβλήματος στο συσκευαστήριο της Ιχθυόσκαλας. Μαζικά ράπιντ τεστ ζητά για τα σχολεία της Καβάλας η Τάνια Ελευθεριάδου. Διαδικτυακά, παρουσία του Μητροπολίτη Στέφανου και του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη η βασιλόπιτα των εργαζόμενων στις υπηρεσίες της ΠΕ Καβάλας. Ανακοίνωση του ΚΚΕ Καβάλας κατά της ανάρτησης Μακάριου Λαζαρίδη για τον Άρη Βελουχιώτη.  Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ποτόλιας αντίθετος στην κατάργηση των τοπικών συμβουλίων και στην αλλαγή του εκλογικού νόμου στην αυτοδιοίκηση.

 

Ποσό 3.000 ευρώ περίπου παρέδωσε ο Γιάννης Σαρρής στο σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου, αποτέλεσμα φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας του τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

 

Από σήμερα στις προπονήσεις Νέστος και Αετός Οφρυνίου. Διευκρινήσεις από τη διοργανώτρια αρχή περιμένουν ΓΣΕ και Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης