• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από τη λειτουργία στην Καβάλα του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης. Στη χθεσινή του τακτική γενική συνέλευση υπήρξαν στοιχεία για τη βιωσιμότητα του ενώ εγκρίθηκε ο προγραμματισμός του 2019 που περιλαμβάνει και νέες δράσεις. Σήμερα ο ΚΟΙΣΠΕ διαθέτει εποχιακό προσωπικό στη ΔΕΥΑΚ, στα Νοσοκομεία Καβάλας και Κομοτηνής. Διαθέτει πάνω από 90 μέλη. Ο ΚΟΙΣΠΕ ιδρύθηκε στην πόλη μας το 2013, είναι ένας από τους πρώτους σε όλη τη χώρα.

 

Ένταση δημιουργήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στη διάρκεια της συζήτησης του πρόσφατου Φεστιβάλ Φαγητού. Η Δήμητρα Τσανάκα είπε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το έργο της ύδρευσης των Φιλίππων, το οποίο αυτήν την περίοδο συγκεντρώνει τις απαραίτητες άδειες. Μάλλον στο βαπτιστήριο της Λυδίας θα γίνει τέλος Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου δημάρχου, των νέων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Η πρόταση για το συγκεκριμένο χώρο είναι του Θόδωρου Μουριάδη.

 

Στη Βουλή μίλησε χθες το μεσημέρι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στην Επιτροπή Οικονομικών θα συμμετέχει η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου. Τη Δευτέρα στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που διορθώνει τον Κλεισθένη. Πιθανή αλλαγή δεδομένων στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του νέου λιμανιού «Φίλιππος Β’». Κατεδαφίστηκε επικίνδυνη κατοικία στην Παναγία. Καταγγελία του ΠΑΜΕ για τις διαδικασίες στο τοπικό σωματείο μετάλλου.

 

460 είναι οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Ασημακοπούλου. Υπάρχουν οικογένειες από το ΙΡΑΚ που αποφάσισαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Αύριο το απόγευμα εκπρόσωποι 3 οικογενειών διηγούνται την περιπέτεια τους σε εκδήλωση στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού. Από σήμερα ξαναλειτουργεί στο Νοσοκομείο το πρωινό ιατρείο του ρευματολογικού τμήματος.

 

Το δημοτικό συμβούλιο βράβευσε την πανελληνιονίκη στο έπταθλο, αθλήτρια του ΟΚΑΚ, Μαρία Ζαχαρούδη. Την ερχόμενη Τρίτη η κλήρωση της Α2 στο γυναικείο βόλεϊ, πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει ο ΑΟΚ. Άρχισαν χθες προετοιμασία ο Βύρωνας και η ΑΕ Καβάλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης